DOZIVALA MAJKU I TRAŽILA DA JOJ DONESE OVO! Novi detalji Miljaninog stanja - evo kako reaguje kad NARKOZA popusti

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2022, 13:59

DOZIVALA MAJKU I TRAŽILA DA JOJ DONESE OVO! Novi detalji Miljaninog stanja - evo kako reaguje kad NARKOZA popusti

Skinuta sa respiratora!

Miljana Kulić je uglavnom uspavana, ali lekari u intenzivnoj nezi niškog kliničkog centra s vremena na vreme bude, a ona tada, kako "Kurir" nezvanično saznaje, prvo što traži je da vidi majku, i da dobije kafu i cigaretu.

- Miljana je trenutno stabilno, ali je i dalje u vrlo ozbiljnom stanju. Ona nije životno ugrožena, skinuta je s respiratora, samostalno diše uz minimalnu kiseoničku potporu. Uglavnom je sedirana zbog kvaliteta disanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nesmetanog davanja terapije. A u trenucima kada popuste lekovi za sediranje i kada se probudi prvo što kaže jeste: "Gde mi je majka, dovedite je! I dajte mi kafu i cigaru" - kaže izvor.

On dodaje da joj, naravno, to ne mogu ispuniti, ali Miljana ne posustaje, sve dok je budna, u svojim zahtevima.

Inače, za nju se raspituju fanovi iz celog sveta, bukvalno, stotine ljudi je zvalo UKC Niš da se raspitaju za stanje svoje omiljene rijaliti zvezde i da ponude pomoć.

- Čak je zvao i jedan doktor iz Švajcarske da nudi pomoć. Kolege iz niškog kliničkog centra su mu zahvalile na ponudi uz reči da u Nišu imaju sve neophodne lekove i svu terapiju - kaže izvor i dodaje da pretpostavlja da je sve krenulo od priče Miljanine majke Marije koja je od fanova tražila neke vitamine.

Izvor dodaje i da je Miljana na prijemu osim što je imala naprsnuće slezine koja je odmah morala da bude izvađena, bila i pred sepsom, jer je infekcija ozbiljno bila uznapredovala.

- Miljana nije životno ugrožena, ali njeno stanje je i dalje ozbiljno da se ne razmišlja da izađe s intenzivne nege jer ona zahteva 24-časovno praćenje njenog zdravstvenog stanja - završava izvor.

BONUS VIDEO: "Ležala sam u lokvi krvi, bojala sam se za svoj život!" Ekskluzivna ispovest Sandre Čaprić nakon nesreće

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.