DOVEO TE JE ZA 500 EVRA! DUGO JE ĆUTALA: Sandra iznela ŠOKANTNU TAJNU koju zna o Sanji Stanković!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 08:15

"DOVEO TE JE ZA 500 EVRA!" DUGO JE ĆUTALA: Sandra iznela ŠOKANTNU TAJNU koju zna o Sanji Stanković!

"To je priča koju ja znam."

Jedna od sinoćnjih tema tokom emisije "Pretres nedelje" bila je svađa između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Sanja je nabrajala sa kojim sve ljudim iz kuće je Matora nju ogovarala.

Zatim se u raspravu između njih dve umešao i Marko Đedović.

- Evo da ti kažem, sve te osobe su te pljuvalje sa Matorom. Sandra je aludirala na prostituciju, a sad joj plačeš na ramenu. Ermina Pašović je ušla sa istim infomracijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a samo je Marko Đedović ustao to i rekao. I nije to Matora rekla, nego Sandra njoj - rekao je Đedović.

- Kad smo bile, znaš gde, ti si došla za sto. Dečko koji je bio za stolom je pogledao u našem pravcu i rekao da te je doveo za 500 evra. To je priča koju ja znam - ispričala je Sandra.

- Ali ja sam posle kući otišla sama - dodala je Sanja.

- Nikad nisam htela da potežem tu temu. Kunem ti se životom, ne znam kako se zove taj dečko. Ti jesi otišla kući sama. Tad Matora i Sanja nisu bile zajedno. Ja to nikad nisam tvrdila, to mi je rečeno - nastavila je Rešićeva.

- Sandra je napala Matoru, jer je mislila da je ovo ona prenela Đedoviću.

- Ja Đedoviću nisam ovo rekla, samo sam rekla da znam - poručila je Matora.

- A sad sede jedna drugu, foliraju se - istakao je Đedović.

- Sandra, što mi to nisi rekla? - pitala je Sanja.

- Nisam, odakle ja znam da li si ti došla za 500 evra, ne zanima me - poručila je Sandra.

- Ovo što iznosi ona, ja sam to veče sa svojom drugaricom, devojkom mog najboljeg druga izašla. I otišla sam sa drugaricom kući sama! - rekla je Stankovićeva.

- To je istina - poručila je Sandra.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.