DOTAKAO SAMO DNO! Nakon NERVNOG SLOMA, glumac još uvek ne može da se oporavi od razvoda braka

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOTAKAO SAMO DNO! Nakon NERVNOG SLOMA, glumac još uvek ne može da se oporavi od razvoda braka

Nikom nije bilo lako.

Ben Aflek imao je vrlo teške periode tokom snimanja svog novog filma "The Way Back", koji govori o zavisniku od alkohola koji se bori da ponovo stane na noge i preživit razvod.

NOVI ESTRADNI RAT: Sergej mu uputio MORBIDNU PORUKU "Zakolji se zarđalom kašiko

- Nekada samo ponovno proživljavanje tih osećanja pomalo te čisti i oslobađa. Teško je bilo snimiti ovaj film, nekad i bolno. Nekad sam bio postiđen, a nekad nisam mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verujem da moj život ima ikakve sličnosti sa tim.

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck.jpg) on Feb 24, 2020 at 11:45am PST

- Imam bolji odnos sa decom danas nego pre 3 godine, imam bolji odnos sa bivšom ženom - kaže Aflek, koji sa Dženfier Garner ima troje dece: Vajolet, Serafinu i Semjuela.

Scena tokom koje Aflekov lik pokušava da izgladi odnose sa ženom sve na setu je ostavila bez daha.

- Bio je to drugi pokušaj, Ben je upravo imao nervni slom. Delovalo je kao da se slomio i sve je izašlo iz njega. Sećam se da su svi bili smrznuti, gledajući ga kako iznosi svoju dušu. Očigledno je da je bilo stvarno - rekao je reditelj filma.

Kaže da je scena bila preteška za publiku, suviše lična, tako da je ostala u filmu, ali - izmenjena.

A post shared by Portal Estrelando (@portalestrelando) on Feb 27, 2020 at 12:00pm PST

Podsetimo, Aflek i Garner rastali su se 2015. godine nakon 10 godina braka. Ona je ostala njegova podrška tokom borbe sa alkoholizmom.

- Nikada nisam mislio da ću se razvesti. Nisam hteo da se razvedem. Nisam hteo da budem razveden. Nisam hteo da rasturim porodicu. To me je potreslo, jer je značilo da nisam to što sam mislio da jesam. Bilo je bolno i razočaravajuće.

Inače, Dženifer Garner nakon konačnog razvoda 2018. godine uplovila je u vezu sa Džonom Milerom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.