DOTAKAO NOVO DNO DNA: Pred samo finale, nije izdržao, pa pokazao pravo lice! Nacija zgrožena

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 21:18

DOTAKAO NOVO DNO DNA: Pred samo finale, nije izdržao, pa pokazao pravo lice! Nacija zgrožena

Ovim je priznao da su zadrugari bili u pravu.

Dejan Dragojević, takođe je zhavršio svoju bogatu kupovinu, te je došao u Belu kuću i raširio kese niz čitave garniture i razgledao šta je uzeo a šta mu je možda promaklo.

Dejan je od strane zadrugara više puta okarakterisan i izglasan za najalavijeg među njima, što je ovoga puta indirektno i sam rekao za sebe.

- Je l' ima neko jak da ponese ovu kesu? - pitao je Dejan.

- Joj Bože, šta sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja sve kupio, ja ga pretera, je*o majku, šta mi bi - govorio je Dejan.

- Kad odem u prodavnicu gladan, a imam pare... 5 litara mleka sam uzeo, kao kafić da držim - prozivao je Dragojević sam sebe.

Detaljnije u nastavku.

Vreli snimak voditeljke Jutarnjeg RTS-a zapalio mušku maštu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.