DOSADNO MI JE, NEĆU DA PONAVLJAM! Anabela o odnosu sa unukom Mijom i zetom Markom Miljkovićem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 10:07

"DOSADNO MI JE, NEĆU DA PONAVLJAM!" Anabela o odnosu sa unukom Mijom i zetom Markom Miljkovićem!

Pevačica i bivša rijaliti-takmičarka o porodičnim odnosima!

Anabela Atijas je pred kamerama portala Srbija Danas.com progovorila o odnosu sa unukom Mijom, te kako se snalazi u ulozi bake. Pevačicu i bivšu takmičarku tom prilikom nisu zaobišla ni pitanja na temu odnosa sa zetom Markom Miljkovićem.

Anabela ističe da je u potpunosti posvećena unuci i da je čak u naletu igre sa njom pala sa ljuljaške.

- Kada sam sa njom ničim se drugim ne bavim. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Potpuno sam joj posvećena, sklonim telefon i po ceo dan se izmotavam, igram, skačem i ljuljam sa njom. Čak sam i pala sa ljuljaške u tom zanosu. Ona je toliko slatka i toliko sreću ispoljava na prelep način. Uz nju uvek podetinjim - govori pevačica, pa dodaje da je mala Mija pre svega voljeno dete, a da kategoriju razmaženosti ne prepoznaje kod nje:

- Maza je i vrlo pametno dete. Razmaženo dete je za mene jednako voljeno dete. Ako će ljubav da je razmazi super. Još je rano da se kaže, beba ne ume da bude razmažena - ističe naša sagovornica.

Anabela je o odnosu sa zetom Markom Miljkovićem kratko odgovorila na pitanje okupljenih novinara, naglasivši da ih spaja ljubav prema njenoj kćerki Luni Đogani.

- Više puta sam govorila na tu temu i dosadno mi je da se ponavljam. Valjda se može zaključiti da je sve korektno. Izabrali smo i jedno i drugo ljubav prema Luni i to je očigledno. Da se ne ponavljam - zaključila je ona pred kamerama portala Srbija Danas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.