DOLETELA KAO FURIJA - Miljana se suprotstavila Ani i Zoli, a oni MANJI OD MAKOVOG ZRNA Čujem vas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 21:58

DOLETELA KAO FURIJA - Miljana se suprotstavila Ani i Zoli, a oni MANJI OD MAKOVOG ZRNA "Čujem vas!"

Uplašili se!

Nakon nikad burnijeg sastanka Lazar Čolić Zola zamolio je Anu Bulatvić da porazgovaraju o njihovom odnosu i o potencijalnoj vezi koja im se konstantno nameće.

- Ja sam tebi sto puta rekla da ja nisam nikada mislila da ćemo se mi smuvati, niti je išlo ka tome. Mi se nismo mazili, češkali ili nešto, da bih ja pomislila da će se sa nama nešto desiti. Ti meni pričaš da ja igram rijaliti? Pa da sam htela, ja bi ušla u vezu sa tobom - rekla je Ana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Kako ti znaš da to treba da se uradi? - pitao je Zola.

Potom je njihovu diskusiju prekinula Miljana Kulić koja im se pridružila, i zamolila Anu da je više ne spominje, nakon čega je Ana napala Zolu koji je ubeđivao da je pričala o Kulićevoj.

- Ti se plašiš nje? - pitao je Zola.

- Sram te bilo Zola, baš si bezobrazan! - dodala je Ana.

- Ja samo ne želim pitanja gledalaca, jer ti i ja Ana nismo u konfliktu. Ja samo ne želim da se mije ime bilo gde provlači, jer želim da izađem iz te priče - rekla je Miljana.

- Nemoj samo da bude da mi pravimo priču - dodala je Ana.

- Ja ne komentarišem ništa više - dodala je Miljana i otišla.

Detaljnije u video - prilogu u nastavku teksta.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.