DOLAZIO JOJ NA VRATA, SLAO ODVRATNE PORUKE! Priveden muškarac koji je mesecima opsedao pevačicu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 11:16

DOLAZIO JOJ NA VRATA, SLAO ODVRATNE PORUKE! Priveden muškarac koji je mesecima opsedao pevačicu! (FOTO)

Nije hteo da prestane.

Hrvatska pevačica Jelena Rozga letos je javnosti otkrila da joj je nepoznati muškarac dolazio na kućna vrata i uznemiravao je, a sada su isplivali detalji celog slučaja. Kako saznaje Sloboda Dalmacija, reč je o muškarcu protiv kojeg je Opštinsko državno tužilaštvo u Splitu podiglo optužnicu i zatražilo od suda da prihvati njihov kazneni nalog. Za državljanina Hrvatske koji živi u Nemačkoj traži se određivanje šest meseci zatvora, jer se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nametljivo ponašao prema pevačici.

Kako piše u optužnici, muškarac se tereti da je od 13. avgusta 2019. do početka septembra 2020. preko mejla i raznih profila na Instagramu Jeleni Rozgi slao neprimerene poruke. U tim porukama je insistirao da njih dvoje treba da se druže, a slao je i poruke u kojima je insinuirao da su njih dvoje u ljubavnoj vezi pa je otvoreno govorio da želi s njom da ima intimne odnose. Iako je Rozga odbijala da komunicira s njim, on je nastavio da joj šalje svoje fotografije i fotografije sebe kako vozi svoj Audi, a nudio joj je i da ide u određene splitske prodavnice u kojima je on ostavio poklone kupljene specijalno za nju.

Sredinom avgusta ove godine došao joj je na kućni prag, više puta zvonio nadajući se da će mu otvoriti, a fotografisao se i ispred ulaza u njenu zgradu i slao joj fotografije. Pevačica je ponovo odbila da komunicira s njim i tražila je da je ostavi na miru. Zatim je sve prijavila policiji.

Muškarac je na ispitivanju priznao da je tačno sve što je Rozga rekla policiji i da joj se prvi put obratio 2017. preko Fejsbuka. Potvrdio je sve navode iz kaznene prijave i rekao da sad zna i vidi da pevačica s njim ne želi kontakt. Izjavio je i da je očigledno imao pogrešan utisak i da je spreman da prestane sa maltretiranjem.

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.