DOKAZ! Luna Đogani plete MREŽU oko Davida, isto kao sa Slobom! Fotke sve OTKRIVAJU! Flert, pogledi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAZ! Luna Đogani plete MREŽU oko Davida, isto kao sa Slobom! Fotke sve OTKRIVAJU! Flert, pogledi!

Kad se ona nameri...

Neverovatno je do koje mere gledaoci "Zadruge" detaljno proučavaju svaki potez njihovih omiljenih, ili omraženih, rijaliti igrača i igračica.

Naravno, u ovoj sezoni je Luna Đogani u prvom planu, i svaki njen pokret se pažljivo analizira.

Tako na Fejbuku možete naći i tvrdnje da ona primenjuje isti "sistem" na Davidu Dragojeviću, kao što je to radila sa Slobom Radanovićem. Podsetimo, sve je počelo sa pričom da su oni samo drugovi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi vremenom priznala kako joj se on odavno sviđa, da bi ne kraju klečala pred njim i molila ga da budu zajedno, što se na kraju i dogodilo.

Ova serija fotografija bi trebalo da dokaže da sada Luna to isto radi i Davidu.

Posebno je zanimljiva fotografija na kojoj možete videti Davida kako razmenjuje poglede sa Lunom, dok pleše sa svojom devojkom Aleksandrom Subotić.

Naravno, ovo je sve samo teorija, a videćemo da li će se obistiniti. Takođe, treba imati na umu i to da ni Slobu ni Davida Luna ne tera puškom da budu sa njom, na njima je odgovornost. Da je Radanović hteo, mogao je da je odbije i to bi bilo to.

ZDRAVLJE UGROŽENO! Kijine reči povodom tumora - Lakše mi je da pričam sa Slobom nego sa majkom!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.