DOKAZ DA IMA MOBILNI Obezbeđenje noćas PRETRESALO Anu i Davida, a ZABRANJENU STVAR su ovako krili

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAZ DA IMA MOBILNI Obezbeđenje noćas PRETRESALO Anu i Davida, a ZABRANJENU STVAR su ovako krili

Jasno kao dan!

Danas se pojavila fotografija na kojoj se vidi da obezbeđenje Zadruge pretresa krevete, jer postoji sumnja da neko od učesnika koristi zabranjeni uređaj.

Preostali finalisti rijalitija"Zadruga" su juče dobili priliku da svojim najmilijima pošalju pisma. Dok su oni pisali, radnici iz obezbeđenja i produkcije su, a da zadrugari to ni ne znaju, obavili pretres u spavaćoj sobi.

Produkcija je posumnjala da David Dragojević i Ana Korać imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod sebe mobilni telefon i zato je ovaj tajni pretres i obavljen.

Radnici iz obezbeđenja su između ostalog koristili i detektor kako si "skrenirali" sve oko kreveta u kojem spavaju Ana i David i kako bi produkcija proverila da li su oni možda negde sakrili aparat koji je strogo zabranjeno koristiti na imanju.

Saopštenje produckije, a ni sankcije posle pretresa nisu usledile, te se pretpostavlja da je u pitanju bila lažna uzbuna i da uređaja nije bilo. Ipak, ako se prisetimo scene kada je Miljana Davida pogodila šoljom i kada su miki Đuričić i Marija Kulić sakrili uređaj koji se nalazio na krevetu.

Marija je u celom haosu prvo videla telefon, a zatim se i Miki sagnuo i prekrio ga torbom.

iako su mislili da će ovo svima promaći, jer je krv liptala sa Davidove glave, svi su primetili šta Miki radi.

S obzirom da u i Mili i Kulićke izbačene napolje, može se reći da su dobili svoje zaslužene kazne za ovu zabranjenu stvar.

Pogledajte na snimku kkao marija i Miki sakrivaju nešto što jako liči na mobilni telefon.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.