DOK LUNA PLAČE: Matora i Sanja se LJUBE I MAZE! A onda ŠOK I SKANDAL - Ti si jedna bezobraznica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK LUNA PLAČE: Matora i Sanja se LJUBE I MAZE! A onda ŠOK I SKANDAL - "Ti si jedna bezobraznica"!

ha, ha!

Nakon sastanka u okviru kog su Sanja Stanković, Nenad Aleksić Ša i Petar Tojagić iznosili svoja mišljenja o zadrugarima nekoliko dana nakon svojih ulazaka u Belu kuću, Sanja i njena devojka Jovana Tomić Matora osamile su se na krevetu u dnevnoj sobi.

Tom prilikom Sanja je sedela Matoroj u zagrljaju, a sve vreme su se mazile i grlile, a palo je i nekoliko poljubaca u predelu vrata i ruke. One su jedna drugoje pevale dečije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pesmice, a Sanja je iskoristila momenat kako bi Matoroj ponovo skrenula pažnju na njeno ponašanj

- Ti si jedna bezobraznica, znaš? - rekla je Sanja Jovani.

Podsetimo, nakon što je ušla u "Zadrugu 2" Sanja Stanković je odmah očetala nekoliko lekcija svojoj izabranici jer joj je zamerila druženje sa Lunom Đogani dok ona nije bila tu, dok je Luna nakon Sanjinog ulaska više puta bila u suzama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.