DOK JA SPAVAM, TI ME KOMENTARIŠEŠ! Filip Car urlao tokom sastanka! Evo KO mu se NAJVIŠE zamerio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 20:12

"DOK JA SPAVAM, TI ME KOMENTARIŠEŠ!" Filip Car urlao tokom sastanka! Evo KO mu se NAJVIŠE zamerio (VIDEO)

Haos za crnim stolom!

Za crnim stolom se odvija još jedan sastanak, a zadrugari glasaju ko je od njih najnepošteniji.

Na red je došao Filip Car, koji nije štedeo zadrugare koje koje izabrao.

- Ja ću da navedem, Moniku, Paulu i Jovanu! One su mi drage ali ne ispadaju pravične u nekim situacijama. Monika je prema meni bila nepravedna, i rekla mi je da sam kriminalac i pretila mi je da će po mene doći policija ako ona kaže šta ima, a ja nikada nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričao da sam huligan i ne smatram se takvim! Ermina je neko ko je lepo meni rekao da mi nisi prijatelj. Ja sam ovde bio nepošten prema tri osobe, Mići, Mini i Cveletu a Jovani Matoroj se nisam zamerio jer sa Sanjom nisam imao ništa! Ja jesam privođen i zatvaran zboig svačega, ali sam dokazao da nisma kriv! Paula je neko koga najbolje volim, ali nije lepo ono sa Franom i Tomom. Jovana bila si uz mene, ali bila si uz svakoga kada zaplače i jako si sentimentalna! Bila si samo neiskrena tokom sastanaka par puta dok sam spavao, ali mene sistem ne zanima a ti dok ja spavam ti me komentarišeš i od tri puta, ti si me dva puta nominovala - rekao je Car.

- Filipe, ti si sam govorio kako si kriminalac i rekla sam da ti pored ovakvih prijatelja, neprijatelji ne trebaju! Bravo za Filipa Cara - rekla je Monika.

- Ovo ću da shvatim kao revanš! Kvit smo - dodala je Jovana.

Detaljnije u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.