DOJAVA OD PRIJATELJICE IZ URGENTNOG: Zadrugarka otkrila PRAVO Jovičino stanje nakon nesreće! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:08

DOJAVA OD PRIJATELJICE IZ URGENTNOG: Zadrugarka otkrila PRAVO Jovičino stanje nakon nesreće! (FOTO)

Informacije iz prve ruke...

Nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću, bivši zadrugar Jovica Putniković se probudio iz kome i prebačen je u šok sobu.

Kako su nam rekli iz Urgentnog, Jovica je imao teške ortopedske povrede, koje su morale biti sanirane. Nakon indukovane kome i više teških operacija tokom cele noći, on je u svesnom stanju.

Njegova prijateljica, Jelena Krunić, takođe se raspitivala o stanju zadrugara i o tome obavestila svoje pratioce >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svom Instagramu:

- Hvala dragom bogu da si mi živ, brate moj i bolje. I hvala mojoj prijateljici iz Urgentnog, što mi je za tri minuta javila kako si i šta je zapravo cela istina. Hvala moja dušo S. - napisala je Jelena.

Evo kako je to izgledalo:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HITNA POMOĆ ODMAH REAGOVALA: Bivši zadrugar doživeo nezgodu! Supruga se oglasila "Volim te živote moj"

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 08:11

Nije im lako....Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Dalila Dragojević obavestila je sve svoje pratioce da je njen suprug Dejan imao nezgodu...Kako je navela, Hitna pomoć je odmah reagovala i sve je prošlo u najboljem redu, a Dejanove povrede su sanirane:..- Danas se desila mala nezgoda mom Dejanu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.