DOĐI U SANDŽAK, UBIĆEMO TE! Pakao Lune Đogani - JEZIVE pretnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOĐI U SANDŽAK, UBIĆEMO TE! Pakao Lune Đogani - JEZIVE pretnje

Mnogo emocija zbog jednog rijalitija.

Vicešampionka rijalitija "Zadruga", Luna Đogani, konstantno dobija pretnje na društvenim mrežama. Pakao iz šoua u Šimanovcima, za nju se nastavio i van imanja. Ljudi žele da znaju sve o njoj, ali to ne bi bio problem da ne pokušavaju da joj sude. Jedan rijaliti, a previše emocija i ličnog shvatanja! Kao da je svako pozvan da sudi o onome što se dešava u tuđem životu.

UDARIO ŠAMAR ROĐENOJ SESTRI: Miki Đuričić dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << batine od devojke (VIDEO)

LEEELEE, ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE! Kija se ČASTILA novim AUTOM, evo KOLIKO je ISKEŠIRALA!

- Dođi da te ubijem u Sandžak! Ne primam Ljubavice – glasi jedna od pretnji koju je Luna dobila na društvenim mrežama.

Međutim, izgleda da se te pretnje zasada završavaju na društvenim mrežama. Tako ih bar doživljava Đoganijeva, koja ne haje mnogo za takve reči.

– Nemam komentar, stvarno. Ne dotiče me to! - izjavila je blogerka koja se pre nekoliko dana vratila u Srbiju iz Dubaija, gde je bila na odmoru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.