DOBILA JE SVOJIH 5 MINUTA SLAVE Uništila je dva automobila generala, a pogledajte KAKVU MAŠINU LJUPKA SADA VOZI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:50

DOBILA JE SVOJIH 5 MINUTA SLAVE Uništila je dva automobila generala, a pogledajte KAKVU MAŠINU LJUPKA SADA VOZI (FOTO)

Daleko je od Bentlija!

Pevačica Ljupka Stević sinoć je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića gde je otvoreno progovorila o svom veoma turbulentnom raskidu sa bivšim partnerom, policijskim generalom Dragišom Simićem. Ekipa portala Srbija Danas sačekala je pevačicu u Šimanovcima, pred početak emisije, a sa njom smo razgovarali o događaju koji danima intrigira javnost.

Podsećamo da je Ljupka Stević demolirala dva automobila, koja su u vlasništvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Simića, što je i zabeleženo video zapisom. Nakon ovog događaja, završila je u bolnici sa povređenom rukom. Zbog ovoga joj je izrečena mera zabrane prilaska Dragiši Simiću.

Ono što je nas zanimalo jekoji automobil Ljupka trenutno vozi, budući da iz desetogodišnje veze sa Simićem, navodno nije dobila automobil, njegove je demolirala, a javnost je uzburkalo i ponovno oživljavanje priče da je pre par godina Ljupka slupala Bentli, koji je u postupku zaplenjen od Darka Šarića, kojim se služio Simić, a koji je navodno dao Ljupki da ga vozi. Simić je to demantovao u emisiji i rekao da je on vozio automobil kada je došlo do nezgode.

Ljupka se dovezla u automobilu marke "Volkswagen", a odmah po izalsku iz automobila novinarima se pohvalila da kod nje nema krize i da radi punom parom. Ipak, ovo izdanje Ljupke Stević daleko je od onog koje smo imali priliku da vidimo na videu pre par dana kada je u suzama otkrila sve o svojoj vezi, a ona nam je rekla da joj se nije svidelo kako je izgledala i da sada želi da popravi tu sliku.

Ostaje samo pitanje, kako je Ljupka toliki bol zbog neuspele veze uspela da prevaziđe za par dana?

"UBODEŠ SE U VENU I DOĐEŠ SEBI" Zbog reči Dragana Marinkovića Mace mnogi će biti iznenađeni (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.