DO NOVE GODINE... Dea podelila LEPE VESTI - nakon PAKLA koji je proživela, konačno je krenulo na BOLJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DO NOVE GODINE... Dea podelila LEPE VESTI - nakon PAKLA koji je proživela, konačno je krenulo na BOLJE

Lavica!

Voditeljka Dea Đurđević početkom ove godine doživela je saobraćajnu nezgodu od koje se uspešno oporavlja. Dei je tada bila otkinuta ruka, a svi joj se dive kako je hrabro izgurala celu ovu situaciju sa osmehom na licu.

Ona je sada istakla da joj je cilj da za Novu godinu obe ruke podigne uvis, a onda je otkrila i šta su joj doktori govorili u momentima kada je primljena u bolnicu.

- Nemam deo tricepsa, imam metalne ploče umesto kostiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Profesor Bumbaširević je povezao ruku, a moji fizijatri su bili takvi stručnjaci da su uspeli da je "probude". Cilj mi je da za Novu godinu podignem obe ruke uvis, a sada smo negde na pola puta. Mislim da ću za doček moći da đuskam - izjavila je Dea i dodala...

#novojutro #specijalnaemisija #dolazakputina #srbijairusija #tvpink

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 17, 2019 at 7:39am PST

Subota jutro 😊 Radno 😎 #nofilter #subota #novojutro #posao #pink #rtvpink #makeup @tasha_pro_make_up #hair @majaopacicexkrestalica

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 12, 2019 at 1:17am PST

❤️

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Dec 3, 2018 at 5:36am PST

Ovo sve zajedno je haljina verovali ili ne! Zato volim @salsa_butik 💜#haljine #butik #butiksalsa #najboljisu

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Oct 9, 2018 at 5:23am PDT

Ljubav neizmerna!!! Idemo Zvezdoooooo ❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️ #czv #redstar #crvenazvezda #championsleague #ligasampiona

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Sep 18, 2018 at 10:58am PDT

- Bila sam u bolnici, doneli su neke mašine, nisam ništa razumela... Rekli su mi: "Ne živi ruka". Probali su jednom, drugi, treći put da učine sve da je osetim... Saopštili su mi da, ako se treći put ne oseti nikakva kontrakcija, pomeranje, tu je kraj. Onda je došao profesor Bumbaširević koji je rekao: "Hajde koncentriši se, ako si mogla sve da preživiš, daj sve od sebe da pomeriš ruku. Milimetar sam je pomerila, a on je rekao "Ako nađeš dobre stručnjake, moći ćes da pomeraš ruku" - otkrila je Đurđevićeva.

Ona je otkrila i kako joj izgledaju vežbe koje radi kako bi oporavila ruku.

- Vežbe mi traju oko tri sata. Za mesec i po dana vratila sam funkciju ruke, ako se samo setimo da je meni fizički bila ruka odstranjena. Imala sam dobru volju, a oni sve ostalo. Nisam mogla da pomerim ruku centimentar, sada šaku mogu da pomerim do usta. Išla sam kod mnogih, ali nije bilo rezultata. U ovim slučajevima ono što uradite za godinu dana, to vam je to - govori voditeljka Pinka i dodaje:

- Stvarno je pomeram sada. Potrebno je mnogo strpljenja i tolerancije. Uz sve probleme koje imate u određenim momentima, imate i strahovite bolove. Ali, onda čuješ ljude koji govore "Ajmo, napred" i ti stvarno uradiš ono za šta si mislio da je nemoguće. Znam da taj datum neću slaviti kao drugi rođendan... Ne mogu. Ne pada mi napamet da slavim. Sigurno ću obeležiti na drugi način - završila je Dea.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.