DO KRAJA ŽIVOTA! Miljana i poigravanje emocija - Zola je onda RAZORUŽAO! Na KRSNU SLAVU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DO KRAJA ŽIVOTA! Miljana i poigravanje emocija - Zola je onda RAZORUŽAO! Na KRSNU SLAVU! (VIDEO)

Kakav par!

Lazar Čolić Zola je već prve noći pokazao emocije prema Miljani Kulić, malo, pomalo joj se približavao i uspeo je da osvoji njeno srce.

Kulićeva je pala na njegov šarm i priznala mu da je počela da se vezuje za njega, što je plaši. Zbog toga je večeras zahtevala da sazna od njega kakve su njegove emocije i da li se poigrava sa njom.

Postoji tačno ČETIRI RAZLOGA da se preselite baš na jesen i evo ih!

- Ja te pitam da li da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vezujem ili ne. Ako se vežem, neću da budem povređena. Ako je igra, reci - zahtevala je Miljana da zna.

- Trenutno me vređaš. Sama sebi praviš strah. Uživamo, lepo nam je i biće super do kraja života, ako budeš takva kakva jesi. Nemoj da razmišljaš negativno. Nerviraš me, jer sumnjaš u mene. Prelepo mi je i pusti me da uživam molim te - rekao je Zola Miljani.

Kada je Miljana primetila da je ovo pitanje Zolu iznerviralo, ona mu je priznala da ga je ovo upitala samo da bi testirala njegove emocije i zaklela mu se u krsnu lavu koju danas slavi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"JEŽIM SE" Sloba progovorio o DUETU SA KIJOM! A onda opleo i po zadrugarima! Luni se ovo NEĆE svideti!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.