DNO OČAJA LUNE ĐOGANI! Suze uprkos pobedi, praznina! U meni je UMIRALO SVE! Otkrila NAJDUBLJU istinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DNO OČAJA LUNE ĐOGANI! Suze uprkos pobedi, praznina! U meni je UMIRALO SVE! Otkrila NAJDUBLJU istinu!

"Za sve sam ja kriva."

Iako je pobedila u sinoćnoj "Zadrugoviziji", po sms glasovima publike, Luna Đogani nije bila srećna. Ona je bila nesrećna zbog propasti njene ljubavne veze sa Markom Miljkovićem, a između ostalog, izjadala se i Mini Vrbaški.

- Ja znam i da volim i da patim, kod mene nema foliranja. Ova pobeda ne može da promeni emocije u meni. U meni je umiralo sve, po drugi put se osećam prazno, a do pre neki dan sam bila voljena. Opet sam se zaljubila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opet sam ostavljena. Ljuta sam na sebe i ja sam kriva za ovo. Treba mi vremena. Dozvolila sam sebi da se po drugi put osećam prazno - pričala je Luna sa knedlom u grlu.

- Biće ih milion, mlada si, tek počinješ da živiš. Sad samo gledaj sebe, da stvoriš to što želiš da napraviš svoj cilj. Kada shvatiš da imaš sve, imaš mikrofon, publiku, već ih imaš. Kada sve to budeš imala videćeš da li će ti trebati uopšte ljubav. I ja kada sam bila mala sam samo tražila da imam ljubav - tešila je Mina Lunu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.