DNO DNA Bahanalije učesnika rijalitija zgrozile su naciju,  a o SILOVANJU su brujali i strani mediji

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DNO DNA Bahanalije učesnika rijalitija zgrozile su naciju, a o SILOVANJU su brujali i strani mediji

Žestoke scene seksa obeležile su rijalitije, ali jedan je ostao upamćen po velikom skandalu.

Degutantne scene sa elementima krivičnog dela prikazane su u maju prošle godine u rijalitiju “Parovi”. Tom prilikom skoro svi ukućani bili su pod dejstvom alkohola, a dvoje učesnika Milutin Radosavljević Milija i Mirela Lapanović završili su u krevetu u spavaćoj sobi.

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << HAH, BLAM VEKA!

PRLJAVA TI KOSA, MUČENICE! EŠERIHIJO, KLOŠARKO! Luna Đogani glumi suze, pa udarila NISKO! (VIDEO)

Iako se na Mirelinom licu videlo da je ona praktično u nesvesnom stanju, Mili nije hteo da je ostavi na miru, a ona je pokušala i rukom da ga odgurne od sebe. Ipak, on je nastavio da navaljuje, a na kraju je legao preko nje. Sudeći po onome što su gledaoci mogli da čuju i vide, imali su seksualni odnos.

VANDALSKI ČIN! Neko je UNIŠTIO simbol ljubavi Stanije i Vladimira! O, tugo rane jeseni! (VIDEO)

O ovom skandaloznom incidentu pisali su i strani mediji sa zgražavanjem.

Tokom prve "Zadruge" Nemanja Đerić Đekson i Anđela Veštica imali su danima seksualne odnose, a jedan propraćen Anđelinim vrištanjem i te kako je upamćen.

KIJA KUPILA STAN?! Napustila je Slobu i otišla što DALJE od njega - Evo gde sada ŽIVI i SA KIM! (FOTO)

- Aaa! Jeb*m ti život! Jesi normalan ti - vikala je Anđela Veštica, a reper je samo tražio da ćuti i da nastavi sa uživanjem.

- Jao, j*b*te, znaš koliko sam se umorila! Je*em ti život! Aaa joj! Jao! Jao majko! Jao Nemanja - dodala je ona u naletu strasti.

U toku jedne žurke u vili Parova glavne "zvezde" večeri su bili Ivan Marinković i Mea Bond. Naime, Ivan je bio krajnje nasilan i grub, napadao ju je kako god je stigao, a ona se branila koliko je mogla. Bilo je šamara, zavrtanja ruke, udaraca i sličnog. Na kraju, Ivan i Mea su završili u strasnom zagrljaju, a svoju avanturu su, na opšti užas, nastavili u krevetu.

VANREDNO IZBACIVANJE IZ ZADUGE: Večeras NIKO neće spavati u ZADRUZI, a Veliki šef ima PLANOVE...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.