DIŽE RUKE OD FILIPA! Ivana SVE saznala, pa donela TEŠKU ODLUKU! OVO ne može da mu OPROSTI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2019, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIŽE RUKE OD FILIPA! Ivana SVE saznala, pa donela TEŠKU ODLUKU! OVO ne može da mu OPROSTI! (VIDEO)

Tako je odlučila!

Miljana Kulić je porazgovarala i sa Ivanom Šopić kako bi ispunila svoj tajni zadatak, a Ivanu je pre toga zanimalo da li je istina da se Miljana poljubila sa Filipom Đukićem.

- Da li ste se poljubili? - upitala je Ivana Miljanu.

- Nismo, kunem ti se. Ja sam stajala ovako, on je krenuo, ja sam okrenula glavu. Da li ti je stalo do njega? - nadovezala se Miljana.

- Jeste, ali kad sam videla ovakvo ponašanje, kao da ima 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina. Da li bi mogla da gledaš momka koji ti se sviđa da radi ovakve stvari - odgovorila je Šopićeva.

- Da li bi bila sa njim sutra? - upitala je Miljana.

- Iskreno, posle ovoga treba da se iskupi. Meni ovo ne treba u životu. Mislim da mi prijatelji vrište od smeha kada vide potencijalnog momka šta radi - odgovorila je Ivana.

- Znači dižeš ruke od njega? - nastavila je da zapitkuje Kulićeva.

- Da, sigurno, morao bi da se promeni - zaključila je Šopićeva, a onda pomogla Filipu Đukiću da ode do sobe za izolaciju kada im je prišao.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.