DISKVALIFIKOVAN? NABIO MU GLAVU NA P*NIS! P*čko! Obezbeđenje ne sme da uleti - ŠUTIRANJE, GENITALIJE, TUČA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISKVALIFIKOVAN? NABIO MU GLAVU NA P*NIS! "P*čko"! Obezbeđenje ne sme da uleti - ŠUTIRANJE, GENITALIJE, TUČA!

(VIDEO)

Sinoć je došlo do ozbiljnog sukoba između Brendona i Demira, a razlog za ovu žučnu svađu bio je krajnje neozbiljan. Brendon nije dozvolio Demiru da mu se približi, držao ga je na rastojanju tokom celog razgovora, i upozoravao da mu ne prilazi!

Ipak, MC Damiro je prešao liniju ograničenja, što nije bilo ništa nerazumno s obzirom da je njegova sloboda kretanja samo njegova stvar.

- Na metar od mene - urlao je Brendon.

- Brendone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja ti želim dobro - uveravao ga je Demiro.

- Tu stoj i pričaj šta hoćeš, nećeš da ulaziš u moju zonu - upozoravao je Brendon.

Pogledajte rezultate

- Ja neću fizički ništa da ti uradim, a ti ne možeš verbalno sa mnom zato što si p*čka! Hoćeš da me poliješ vodom? Ajde evo ti - savio se Demiro, kada je usledio čitav haos!

Brendon je tada nabio njegovu glavu na predeo svog međunožja, odnosno polnog organa! Tada ga je Demiro šutnuo, i krenuo je fajt!

Obezbeđenje je najpre zabezeknuto posmatralo, a onda su uleteli. Kasnije su oskrenuli na šalu sve i nije došlo do diskvalifikacije!

Pogledajte na našem video-snimku ceo ovaj nemili događaj:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.