DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE: Zarazio se koronom, pa otkrio ŠTO je Mitrović BESAN! Tačna cifra HONORARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE: Zarazio se koronom, pa otkrio ŠTO je Mitrović BESAN! Tačna cifra HONORARA

Otvoreno...

Bivši Zadrugar Filip Mijatov nedavno je objavio da je zaražen korona virusom i da je zbog toga bio hospitalizovan i Britaniji.

Kako je naglasio na društvenim mrežama, njemu je dosadno, te je rešio da proćaska sa pratiocima na Instagramu i pozvao ih je da mu postavljaju pitanja. Naravno, nije moglo da prođe bez pitanja o njegovom učešću u "Zadruzi 2" i diskvalifikaciji.

U dokolici zbog izolacije on je otkrio zbog čega se na njega naljutio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlasnik "Pinka" Željko Mitrović, ali i koliki mu je honorar bio u šimanovačkom rijalitiju.

- Željko Mitrović se naljutio zato što je mislio da ću da ostanem tamo i da napravim šou. Uradili su mi reklamu i ja sam pobegao. Da sam na njegovom mestu isto bih se osećao. Moram da ih pohvalim da su jako fer i korektni i jako ih poštujem. Imao sam honorar od 1.500 evra nedeljno, 6.500 mesečno - rekao je on i dodao da mu je stigla tužba od "Pinka" za 50.000 evra, ali da nema nameru da je plati jer ne planira da se vraća u Srbiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.