DISKVALIFIKOVAN! Bebica POBEGAO iz Zadruge! Miljana VRIŠTI i kuka - NAJSPEKTAKULARNIJI BEG do sada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2022, 00:35

DISKVALIFIKOVAN! Bebica POBEGAO iz Zadruge! Miljana VRIŠTI i kuka - NAJSPEKTAKULARNIJI BEG do sada!

Shvatila je da ga voli čim ga videla na krovu!

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi "Znaš li ti ko sam ja?" sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori "znamo se odavno". Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nenad Macanović Bebica se i u aktuelnoj sezoni "Zadruge 6" bori oko Miljane Kulić, dok Nišlijka sa njim stalno igra igru toplo-hladno. U jednom trenutku mu izjavljuje ljubav, a u drugom trenutku raskida sa njim i tera ga od sebe, prićajući da voli Lazara Čolića Zolu. Ni on sam, a ni gledaoci ne znaju na čemu je.

Ovakva situacija nije nova, s obzirom da se Miljana prema Macanoviću ponašala na isti način i u petoj sezoni.

Stoga, rešili smo da vas podsetimo na jednu bizarnu situaciju iz 5. sezone kada je NenadaM acanović pobegao iz Zadruge jer se njegova devojka loše ponašala prema njemu.

Naime, u jendoj od epizoda "Pitanja gledalaca" Nenad Macanović Bebica se nakon sukoba sa Miljanom Kulć iskrao i preskočio ogradu u ekonomskom dvorištu.

Kako je mnogo puta dosta zadrugara baš na taj način zauvek napustilo rijaliti, čini se da Bebica nije bio svestan rizika da produkcija zapravo može da ga diskvalifikuje jer je bežanje iz Zadruge strogo zabranjeno.

Voditelj Milan Milošević je na kratko prekinuo emisiju "Pitanja gledalaca", kako bi upitao Miljanu Kulić zašto grca u suzama.

- Ne znam gde je Nenad... Ne znam gde je, baš se sekiram... - rekla je Miljana.

- Koje su bile njegove poslednje reči? - pitao je Milan.

- Skinuo je bubicu i rekao da ide, molim vas da ga vratite... Vratite ga, volim ga mnogo

Zola je prišao Miljani i zagrlio ju je.

- Smiri se, smiri se, hajde - rekao je Zola.

- Kunem se, više ću ga poštovati. Sve volim kod njega i mnogo mi nedostaje... Mnogo sam preterala, promeniću se ako se vrati... - grcala je Kulićeva.

Na internetu se pojavio i video kako Nenad beži iz Zadruge:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.