Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 08:13

DISKVALIFIKACIJA U RANIM SATIMA - KAMERA UHVATILA TRENUTAK! Produkcija i dalje ĆUTI! Kraj igre za NJIH DVOJE?

Ovo je kraj?

Juče su, tokom podneva zadrugari išli do statue Džastina Bibera i govorili svoje želje, a to nije smeo niko da zna osim gledalaca i same produkcije.

Tokom dana su zadrugari dobili lisice te su se parovi vezali i tako će funkcionisati do graja igre i zadatka Velikog šefa.

Međutim, jedno od osnovnih pravila ove igre je da se ne odaju želje.

Filip Car i Dalila Dragojević su na iznenađenje svih, jer ona ima supruga Dejana Dragojevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili jedan od vezanih parova.

Filip je sinoć tokom emisije "Gledanje video snimaka" prekršio osnovno pravilo te pokazao svoj papir sa željom Dalili, a kamera je to snimila:

Na snimku se vidi jasno da Filip otvara svoju želju i pokazuje, a kamera iznad je uhvatila taj trenutak.

Da li će Dalila i Filip biti diskvalifikovani iz igre zbog kršenja pravila ili ne, ostaje nam da saznamo, ali za sad produkcija nije reagovala na ovaj potez Cara.

Nakon emisije, parovi su dobili pice kao nagradu, a Dalila i Car su čak i spojili krevete pod izgovorom da su vezani pa da moraju i zagrljeni zaspali.

  Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.