DISKVALIFIKACIJA!? Pljuvačka ponovo letela ka licu! Bolesni HAOS bez kraja! Urlici i LOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISKVALIFIKACIJA!? Pljuvačka ponovo letela ka licu! Bolesni HAOS bez kraja! Urlici i LOM! (VIDEO)

Nemilosrdna svađa!

Minula noć u "Zadruzi" bila je ispunjena žestokim svađama na ivici tuče, a glavni haos nastao je zbog sukoba između Baneta Čolaka i njegove bivše devojke, Zerine Hećo. Bane je Zerinu žestoko izvređao, izrevoltiran njenim poljupcem sa Vladimirom, a u jednom trenutku ju je i pljunuo.

BANE NASRNUO NA ZERINU, PLJUNUO JE! Jezivi krici zaparali kuću, u trenu je nastao TOTALNI HAOS (VIDEO)

Nakon što je program za stolom završen, Baneta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je verbalno napala Jovana Tomić Matora, koja ga je osudila zbog uvreda kojima je zasuo Zerinu. Ona ga je u jednom trenutku pitala i zašto toliko provocira svoju bivšu devojku i da li to radi da bi je izazvao da učini nešto zbog čega će je diskvalifikovati.

HAOS, POMENUO DETE Zerina krenula da TUČE Baneta posle mučenja! Luna viče: "UDRI!" Alkohol, droga...

- Tako je, hoću da je diskvalifikujem! - viknuo je Bane. Matora ga je u nastavku i pljunula u lice, a moralo je i da reaguje obezbeđenje. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.