DIREKTNO U KAMERU: Akcija u garderoberu Dragane Mitar i Vladimira Tomovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTNO U KAMERU: Akcija u garderoberu Dragane Mitar i Vladimira Tomovića (VIDEO)

A Gospodin Torta tek što je ušao...

Izjava ljubavi najvećeg zavodnika "Zadruge 3" Vladimira Tomovića Dragani Mitar zbunila je publiku kraj malih erkana.

Naime, takmičar koji je prozvan da poseduje harem žena u Šimanovcima, koje se bore za njegovu ljubav, pre nekoliko dana otkrio je da gaji emocije prema zadrugarki koja se nedavno uselila u Belu kuću. Da situacija bude još napetija, ravnopravni takmičar od sinoć postao je Edis Edo Fetić za kojeg se tvrdilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Draganin dečko.

Iako još uvek nije razrešena prava priroda veze Edisa i Dragane, to zadrugarku ne ometa da razmnjuje nežnosti sa Tomovićem gde god se pojavi. U toku dana zadrugari su se grlili i ljubili u toaletu, a sada se akcija odigrala u garderoberu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TOMOVIĆ SE ZALJUBIO? Pao PRVI POLJUBAC Dragane i Vladimira? Da li je ovo ISKRENA EMOCIJA? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019

Da li je i ona deo "kokošinjca"?..Vladimir Tomović je nedavno izjavio ljubav Dragani Mitar, putem pisma, koje je napisao, a potom i ustao za crnim stolom pa se izjasnio, da mu baš takva devojka treba...U toku današnjeg dana, Tomović i Dragana su dosta vremena proveli zajedno grleći se, a večeras...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.