DIGLA JE RUKE OD NJEGA? Starleta ODBACILA sina sa autizmom, a evo gde ga je SMESTILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 21:28

DIGLA JE RUKE OD NJEGA? Starleta ODBACILA sina sa autizmom, a evo gde ga je SMESTILA

Ne želi da se njen potez pogrešno protumači.

Bivša rijaliti zvezda i starleta, sklona skandalima, Britanka Kejti Prajs (42), donela je tešku odluku kojom je već digla buru u javnosti i izložila se velikom broju kritika.

Naime, digla je ruke od toga da se sama brine za svoje najstarije dete, sina Harvija (18), koji boluje od Prader-Vilijevog sindroma, autizma, prekomerne težine i delimično je slep, pa je odlučila da ga smesti u ustanovu u kojoj će se stručno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osoblje brinuti za njega i učiti ga veštinama koje će mu pomoći da vodi što samostalniji život.

A post shared by Katie Price (@katieprice)

U razgovoru za medije majka petero dece, koje je dobila u tri bivše veze, rekla je kako ne želi da Harvi njen potez pogrešno protumači, kao ni javnost.

A post shared by Katie Price (@katieprice)

- Srce mi se slama. Ne želim da Harvi misli kako želim da ga se rešim - rekla je u suzama i dodala kako je šest meseci obilazila ustanove dok nije pronašla onu koja će najbolje odgovarati Harviju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.