DETE NIJE ZOLINO? Usred poligrafa, oglasio se ON! Otac iz nehata u PANICI?! Neka abortira! Kondom je iz raja izašao

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETE NIJE ZOLINO? Usred poligrafa, oglasio se ON! Otac iz nehata u PANICI?! "Neka abortira! Kondom je iz raja izašao"

"Kondom je iz raja izašao!"

Usred drame koja se sinoć odigravala u "Zadruzi", to jest, dok je trajalo poligrafsko ispitivanje Lazara Čolića Zole, za koga se smatra da je otac deteta koje Miljana Kulić nosi u stomaku, na Instagramu se oglasio poznati pevač Bojan Tomović.

Podsetimo, već su kružile priče da je Tomović bio sa Miljanom u vezi, što je on demantovao, a onda je sinoćnim storijem ponovo napravio pometnju na internetu.

- Biću tata, panika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me hvata! Biću tata, tata iz nehata! - napisao je Tomović, što je delovalo kao priznanje da je ipak imao seksualne odnose sa Miljanom i da priznaje da je on otac njenog deteta.

Naravno, vrlo je moguće da je reč samo o Tomovićevoj šali.

Pevač se nakon toga u lajvu oglasio i rekao da je kondom iz raja izašao, kao i da podržava abortus koji Miljana planira da izvrši ovih dana.

Tomović je ranije tvrdio da nije bio u vezi sa Miljanom Kulić jer mi se sviđala njena majka Marija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"TO DETE JE MOJE" Bojan Tomović i dalje tvrdi da je otac Miljanine bebe, zahteva da ima MUSLIMANSKO IME

Izvor: Blic, 10.Okt.2019

Posle izjave Marije Kulić, koja je u "Zadruzi" rekla Lazaru Čoliću Zoli i svojoj ćerki Miljani da će pevač Bojan Tomović ući u rijaliti da ih razdvoji, Bojan, odnosno Ammar Moštrokol nije ostao ravnodušan i tvrdi da je dete koje Miljana nosi njegovo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.