DETALJI NEPOZNATI I PRODUKCIJI! Nema ovaj deo - Luna PRIZNALA za tuču: Sloba nakon 4 SATA UŠAO U ZADRUGU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI NEPOZNATI I PRODUKCIJI! "Nema ovaj deo" - Luna PRIZNALA za tuču: Sloba nakon 4 SATA UŠAO U ZADRUGU!

Umešala i Kiju.

Luna Đogani skoro svakoga dana priča o svojoj ljubavnoj vezi koju je u prvoj sezoni "Zadruge" imala sa Slobodanom Radanovićem, a najčešće o Slobi razgovara sa Stanijom Dobrojević.

Tako je bilo i danas kada je Luna spomenula da je Sloba, a Staniju je zanimalo da li je Sloba branio Luni da se druži sa drugim muškarcima, kao što je to slučaj kod nje i Vladimira Tomovića. Osim o ovoj temi, Luna je govorila i o Kristini Kockar i Marku Miljkoviću. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luna je prvo krenula da priča o momentima kada je Sloba polomio ruku pred kamerama.

- Cela ruka! Nema ovaj deo! On nijedan zvuk nije ispustio. Ja mislim zaj*bava me! Kaže on: "Eto, slomio sam ruku!", nikakav zvuk! Ništa! I on se vraća posle četiri sata sa gipsom na ruci i posle je rekao da će da tetovira tu na ruci "Zadruga" - pričala je Luna.

U nastavku je Luna Đogani pričala Staniji o njenom druženju sa Markom Miljkoviću koje se tada nije svidelo Slobi. Takođe Luna je govorila i kako nije bila ljubomorna na ostal devojke jer se Sloba nije družio sa njima, pa čak da nije ljubomorisala i zbog prisustva njegove tadašnje supruge Kristine Kockar.

- Sloba i ja se nismo družili sa drugima. Stalno smo bili sami. Eventulano za stolom sa nekim. I Kija kada je bila tu, nisam bila ljubomornaa! U početku jesam! Posle smo se družile, to sada ne mogu da skapiram - govorila je Luna o svima nepoznatim detaljima i dodala:

- Mi smo na kraju rijalitija raskinuli. Ne znam da li znaš ko je Marko Miljković? Ja sam tada počela da se družim sa drugim ljudima, sa kojima nisam osam meseci. Ljudi su bežali od mene, nisu navikli. Ja sam počela da komuniciram sa drugim muškarcima. Ja sam tu počela da se družim sa Markom. I ovde haos! Marko sedi pored mene, bili smo pre toga u bioskopu i pričali o tom filmu. Muzika je bila toliko glasna, da smo bili jedno drugom blizu previše. On pije pivo i gledan nas, stiska limenku i tačno u nas gleda - izjavila je Đoganijeva.

Pogledajte rezultate

U nastavku razgovora sa Stanijom i ostalim zadrugarima, Luna je ispričala kako je izgledala njena najveća svađa sa Slobom te noći, koje se danas stidi.

- Kreće ka bini, počinje da peva i govori: "Samo za Lunu, pesma Nema me" i pokazuje mi srednji prst. On meni prilazi i kaže mi: "Kako si jadna", a ja sam mnogo popila to veče. Sedam dana pred kraj. Ja prilazim njemu, on kreće da me gzura, gurne me u jednom trenutku malo jače i ja ga udarim po leđima. Tu kreće haos! To je moje najgore izdanje u rijalitiju. Ja sam njega udarila iz sve snage - pričala je Luna.

Ovaj razgovor prekinulo je pismo Velikog šefa koje je stiglo i obavestilo ukućane da imaju pet minuta da pripreme imitacije svojih cimera koji sede sa njihove desne strane, a Luna je obećala Staniji da će nastaviti razgovor.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.