DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Na OVAJ SVETI dan na Darkovom telu UOČENO OVO! Naježićete se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Na OVAJ SVETI dan na Darkovom telu UOČENO OVO! Naježićete se...

I dalje je u bolnici.

Darko Lazić od 23. oktobra leži u KBC Zemun zbog teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći. Iako su se lekari nekoliko dana borili za pevačev život, Darko se na sreću oporavlja i iz dana u dan je sve bolje.

SKANDALI U EMISIJAMA Maja je besno napustila studio zbog Sanje, a Jovana Joksimović je ODBRUSILA I TO NJEMU

Brena otkrila da se GNUŠA ljudi koji MNOGO PIJU a onda pomenula i NESREĆU Darka Lazića! Iznenadila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve

To dokazuje i fotografija koju je danas na svoj Instagram profil postavio Darkov otac Milan. Pevač je iz bolničkog kreveta napravio selfi sa svojom majkom Brankom, a ako je sudeći po njihovim osmesima, stvari su konačno krenule na bolje.

ALARMANTNO! DARKO DIGAO BOLNICU NA NOGE? Vrisci Lazića u noći UZNEMIRILI pacijente: Govori samo ovo?

Naravno, sve je oduševila ova fotografija, pa je slika zadobila mnoštvo "lajkova" i komentara podrške, a pojedinim fanovima upala je u oko crvena brojanica na Darkovom vratu. Kako je danas velika srpska slava Aranđelovdan, mnogi su protumačili kako je Lazića sam bog spasao, pa su mu poručili da se od ove brojanice nikad ne odvaja.

ŠOK OBRT U PORODICI LAZIĆ! Nakon što su NAPALI Anu Sević, Darkove RODITELJE sada OČEKUJE ovo!

Srecna slava svima i od mene jer nemam svoj tellll @lazardarkovic91 .

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Nov 21, 2018 at 1:03am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.