DEMONSTRATIVNO PREKINULA INTERVJU! Dara ljuta, nije želela da odgovara na pitanja o sinu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEMONSTRATIVNO PREKINULA INTERVJU! Dara ljuta, nije želela da odgovara na pitanja o sinu! (VIDEO)

Šta li je u pitanju?

Pevačica Dara Bubamara, gde god da se pojavi, svojim izgledom, privlači pažnju javnosti, ali i svojih kolega, te je tako Vuk Mob za nju izjavio da dobro izgleda i da bi zbog nje sve napustio. Folkerka ističe da je reper njen prijatelj i da ovo shvata kao šalu.

- Vuki je moj drugačić mali, baš dobar dečko, tako da se šalio - rekla je Dara.

Bubamara je nedavno proslavila rođendan i to u Crnoj Gori, a kako kaže odlično se provela. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pevačica ne haje za negativne komentare na socijalnim platformama i kako kaže kod nje su sve "cvetići i leptirići".

Kako je od nedavno i Darin desetogodišnji sin, Konstantin aktivan na društvenim mrežama pitali smo pevačicu kako njega štiti od zluradih komentara i da li dozvoljava da takve stvari dođu do njega. Dara nije bila voljna da odgovara na ovakva pitanja, pa je demonstrativno napustila intervju bez objašljenja zašto je to učinila.

Pogledajte video u nastavku!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.