DEJAN ZARATIO SA FANOVIMA JER MU SOLE PAMET, a sad mu traže da im VRATI OVO! Podrška POBEDNIKA BESNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 10:59

DEJAN ZARATIO SA FANOVIMA JER MU "SOLE PAMET", a sad mu traže da im VRATI OVO! Podrška POBEDNIKA BESNA

Dejan zaratio sa podrškom...

Nakon što je Dejan Dragojević juče na svom profilu na Instagramu u svom javnom i opsežnom izlaganju istakao kako je prinuđen da otprati sve profile njegove i Aleksandrine podrške, usledio je još jedan šok!

Dejan tvrdi da mu se stvara bespotreban pritisak, dok je sa svojom lepšom polovinom Aleksandrom Nikolić na letovanju, a njihove fan grupe sada traže od njih da vrate dron i kameru koje su dobili od njih na poklon.

- Dejan zaratio sa podrškom, žele da im on vrati dron, koji su mu kupili, hit - poruka je koja se širi na društvenoj mreži Instagram, a kako će na ovo reagovati Aleks i Dejan, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.