DEJAN SE RASPADA, DALILA PEVA: Nakon SUOČAVANJA bračnog para, zadrugari ne mogu da uteše Dragojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 15:08

DEJAN SE RASPADA, DALILA PEVA: Nakon SUOČAVANJA bračnog para, zadrugari ne mogu da uteše Dragojevića

Mića mu dao savet zlata vredan!

Dejan Dragojević saznao je da se njegova supruga Dalila Dragojević ljubila sa Filipom Carem. Ovu infomraciju je teško podneo, te je celo jutro plakao. Suočio se sa Dalilom i zamolio je da ne razmenjuje nežnosti sa novim dečkom pred njim.

Dok se on raspadao na delove nakon njihovog razgovora, ona se sve vreme u dvorištu smejala sa Jovanom Tomić Matorom i pevala pesme. Zadrugari su pokušavali da ga smire, ali im nije polazilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za rukom.

- Dejane smiri se slušaj svog druga, je*em ti i ljubav i sve. Nećeš izdržati to, a niko nije zaslužio da toliko plaćeš - rekao je Mića.

 - Ne mogu, Mićo - govorio je Dejan.

- Je l' neko ko ti je ovo uradio zaslužuje da plačeš za njim? - upitao je Mića

- Šta si se predao, imaš puteva milion. Jedna vrata se zatvore, druga se otvore. Šta plačeš za njom, koja ti je to uradila?! Mi smo ti prijatelji, ne damo na tebe - govorio je Mića.

- Dejane, ja sam svašta preživela, ostavio me je čovek sa kojim sam bila trudna, roditelji mi se razboleli, a ja se ošišala na ćelavo, i evo me digla sam se. Ja ću te oporaviti - govorila je Miljana.

- Ako te Miljana ne izleči neće niko. Nego kako ćeš da dr*aš kada si slomio ruku - upitao je Đedović kako bi oraspoložio Dejana.

- Moraš sam da se izdigneš, ne smeš da kloneš toliko - govorio je Karić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ŽIVEO SI BEZ MAJKE I BRATA, MOŽEŠ I BEZ MENE!" Dalila HLADNOKRVO OGOVARALA Dejana "Neka bude ŽRTVA!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021

"Neka je žrtva, ja neću nikada biti žrtva!"..Dalila Dragojević je sinoć provela burnu noć ljubeći se sa Filipom Carem...Ona je danas ogovarala Dejana Dragojevića, još svog zakonitog supruga, nazivajući ga žrtvom ali se osvrnula i na njegovu porodicu...Tokom razgovora sa Jovanom Tomić Matorom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.