DEJAN SE NIKADA NE BI VRATIO PORODICI DA GA DALILA NIJE OSTAVILA? Miki Đuričić NIKAD BRUTALNIJE opleo

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2022, 03:43

DEJAN SE NIKADA NE BI VRATIO PORODICI DA GA DALILA NIJE OSTAVILA? Miki Đuričić NIKAD BRUTALNIJE opleo

Šokirao sve u studiju.

Voditeljka Dušica Jakovljević nalazi se u studiju sa bivšim zadrugarima, a oni su dočekali Mikije Đuričića koji je u velikom superfinalu "Zadruge 5" osvojio 8. mesto.

Mikija su pozdravili brojni bivši zadrugari, koji su mu se jako obradovali.

- Ostale su još dve normalne opcije Sandra i Anhđela, ko ne glasa za njih i Karića, ne želim im da imaju takvu decu. Ovo je veliki uspeh za mene, osmo mesto - rekao je on na samom početku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nakon što je odlgedao svoj profil Miki je komentarisao dešavanja u Beloj kući.

- Svako je doprineo na svoj način. Ko god pobedi zaslužio je jer ima svoj kvalitet i dao je dosta rijalitiju. Ko god pobedi, nek' mu je sa srećom - rekao je Miki.

- Kako komentarišeš razlaze svih ljudi koji su bili u ljubavnim vezama? - pitala je Dušica.

- Ja to ne bih znao. Ja sam i dalje u šoku da je Karić ispao, svaki dan sam ga ubeđivao da će biti drugi ili prvi - rekao je Miki.

- Finale vidim kao ženu koja je izabrala ljubav i povređen čovek, kao Grkčka tragedija. Vrlo je moguće da može da dođe do finale Dejan i Dalila, što bi možda bilo i relano. Žena se odlučila da ostavi supruga i javno ga ponizi. Ja sam razmislio, da sam ja u toj situaciju da li bih više voleo da je žena sa mnom, a da voli drugog ili da ode svojim putem... Naravno više da ode svojim putem, a ne na silu da ostane sa mnom. Problem je što se desilo javno i on je najstrašnije ponižen - pričao je Miki.

- Bio je emotivni susret Dejana sa porodicom - dodala je Dušica.

- Neću da komentarišem zbog Davida, ali to je jedna bljuvotina. Šta je čekao pet godina i da ga Dalila preveri sa Carem da bi se vratio mami i bratu? Neću zbog Davida, kraj je rijalitija - govorio je Miki.

- Kakvu prognozu daješ Dejanu i Aleks? - pitala je Dušica.

- Neću da komentarišem, sve sma rekao o želim puno sreće. Ja sam Dejanu bio najbolji prijatelj. Rekao sam da mu se žena ljubi sa Carem, da ne radi gluposti i da ne ulazi u vezu sa Aleks jer nije devojka za njega. Ništa mi nije poslušao. Aleks se nikad nije ogrešila o mene, ali ne priznajem veze gde se neko ne zaljubi odamh, Dejan je bio peta opcija. On treba da bude prva opcija. Treba da nađe neku studentkinju, a ne devojku iz rijalitija. Dejan treba da sredi svoj život i da ide dalje. Meni se to ne sviđa. Sa Dejanom sam imao samo problem jer uzima, a videli ste šta je juče izneo. Ja jedva čekam da imam nešto da dam. Karića cenim jer je nesebičan, ne volim alave. Živimo deset meseci i delimo istu muku, ja ne mogu da budem sit, a neko pored mene gladan - govorio je Miki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.