DEJAN JE OPROSTIO DALILI! SNIMLJEN RAZGOVOR Miljane i Bebice van crnog stola: KAJE SE I MOLI ZA OPROŠTAJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 07:21

"DEJAN JE OPROSTIO DALILI!" SNIMLJEN RAZGOVOR Miljane i Bebice van crnog stola: KAJE SE I MOLI ZA OPROŠTAJ

"Bolje da nismo ulazili u ovu sezonu!"

Iako su raskinuli, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su se spojili u pušionici i još jednom porazgovarali o svom odnosu, a ona je pokušala da se pomiri sa njim.

Podsetimo, on je raskinuo sa njom kad je video sve scene sa Rajskog ostrva i nekoliko vrelih akcija koje je ona imala sa Zolom, a potom su mu stizala neprijatna pitanja gledalaca, što ga je razbesnelo.

- I jesmo sada zajedno? Nemoj da mi slažeš te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << face, da te ne bih složila... - rekla je Miljana.

- Ostavila si me ovde samog, gledali su me kao bolesnika - odgovorio je Bebica.

- Pa i Dejan je oprostio Dalili... Pa se vratila Caru - dodala je Kulićeva.

- Znači ti ćeš opet da se vratiš? - pitao je on.

- Neću! Nemoj da me ponižavaš, zgadio mi se, nemoj da me ponižavaš, dovoljno sam se ponizila sama. Da mi je lepo bilo sa njim, ne bih ga ostavila. Ili mi pređi preko toga i zaboravi ili nemoj da mi prelaziš. Boli me k*rac za njega. Završila sam sa njim za sva vremena, gadi mi se - nastavila je Kulićeva.

- Ja sam samo rekao čega se plašim - dodao je Bebica.

- Napravila sam grešku, šta da radim? I ti si morao da budeš svestan. Bolje da nismo ulazili u ovu sezonu - nastavila je ona.

- Pa ja nisam ni hteo da uđem - uzvratio je Macanović.

- Bebice, nemoj tako naopako. Oraspoloži se, život je pred nama kad izađemo. Ja sam se izdigla iznad svega, iako svi pričaju da sam k*rva, a ja svoje telo nikad ne bih prodala za pare. Probala sam pet dana, nije uspelo, završena priča. Kraj. Sad idem da se istuširam, obučem spavaćicu, ujutru kupaći, šešir, naočare, dva tampona dole - nastavila je Kulićeva.

- Jedino moj Darkić (Darko Lazić) može da ti bude konkurencija - poručila je Miljana.

- Mama, ako ovo gledaš, pošalji najlepšu i najskuplju haljinu za nedelju! - nastavila je Kulićeva.

- A šta ću ja da obučem? - pitao je Bebica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.