DEJAN IMA NAS, UVEK IMA GDE DA ODE! David IZMAMIO SUZE! Kroz KNEDLU poručio: Nećemo mu OKRENUTI LEĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2021, 02:00

"DEJAN IMA NAS, UVEK IMA GDE DA ODE!" David IZMAMIO SUZE! Kroz KNEDLU poručio: Nećemo mu OKRENUTI LEĐA

"Kapiram da se plaši, izgubio je sebe."

U toku specijalne emisije, čiji je domaćin Dušica Jakovljević koja je ugostila Davida Dragojevića, rođenog brata Dejana Dragojevića i majku Milice Veselinović, Ana Veselinović, David je govorio o porodici i pomenuo da će uvek biti tu za njega.

Nakon što je Miki Đuričić u Šiša baru kod Darko Tanasijevića izneo svoj sud o bračnom paru i njihovim novonastalim problemima, David je prokomentarisao sve ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugar izjavio.

- Koje je tvoje mišljenje na sve ovo što je Miki rekao? Kaže da si ti švaler - nasmejala se Dušica.

- Švaler, da. Upravo sam i ja rekao da sam uvek vodio Dejana, on nije takav. Miki i ja smo drugari, bio sam ja kod njega. Istina je sve što je rekao, tamo ne može da iznese istinu. A ne vredi im ni pričati, oni su sluđeni, on i da kaže nešto samo bi se iznervirao i bacio flašu neku. Sve je lepo rekao. Dejan ima nas, uvek ima gde da ode, uvek ima nas i nikad mu nećemo okrenuti leđa. Razumem da mu je teško, ima tu kuću koju će ostaviti iza sebe. Kapiram da se plaši, izgubio je sebe.

- Ne zna gde je i plaši se gde će, ali bolje da krene iz početka bile mu lakše. On je dečko koji se smeje, šali, radi, ovo nije ista osoba. Mislim da je došlo do zasićenja, da ti više nema mnogo toga, nema energije - naveo je David.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ONA GA JE OMAĐIJALA!" Miki čuo ŠIFROVANE PORUKE Dalile i Cara, otkrio NEPOZNATE DETALJE iz IZOLACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2021

"Plačem sa Dalilom, plačem sa Dejanom, pa šta će to meni."..U toku specijalne emisije koju vodi voditeljka Dušica Jakovljević koja je u ovoj emisiji ugostila majku Milice Veselinović i brata Dejana Dragojevića, Davida Dragojevića, prilog koji je bio pušten, ticao se odnosa Dalile Dragojević...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.