DEJAN DRAGOJEVIĆ ZA DLAKU IZBEGAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU - Seo je u auto, a kad je pogledao ISPRED SEBE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 13:26

DEJAN DRAGOJEVIĆ ZA DLAKU IZBEGAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU - Seo je u auto, a kad je pogledao ISPRED SEBE...

Šokirao se!

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone "Zadruge" oglasio se na svom Jutjub kanalu, da je stigao u Novi Sad, tačnije Veternik gde je njihova porodična kuća Dragojević.

On se žalio na hladnoću te dodao da se odmah oseća tenzija i haos u Srbiji za razliku od Zanzibara gde je sa svojim bratom Davidom Dragojevićem uživao.

Dejan je objašnjavao da je velika gužva bila na aerodromu zbog Svetskog prvenstva i sve vreme se snimao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je sedao u automobil.

Na snimku se i čuje kako on pali motor i kreće da vozi.

U jednom trenutku, Dejan se šokirao kada je pogledao ispred sebe i shvatio da vozi pogrešnom trakom, budući da se u inostranstvu vozi levom, a ne desnom stranom kao u Srbiji:

- Jao, vozim pogrešnom stranom, čekaj! - rekao je on.

- Kojom se stranom vozi? Ako sam tamo vozio levom, ovde je desnom.Ju, kakav trip!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.