DEINO STANJE SE POGORŠALO! Nakon brojnih operacija, ruka je spašena, ali sada se javio NOVI PROBLEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEINO STANJE SE POGORŠALO! Nakon brojnih operacija, ruka je spašena, ali sada se javio NOVI PROBLEM!

Neizvesno!

Voditeljka Dea Đurđević koja je teško povređena u saobraćajki 7. februara, još uvek je u na odeljenju intenzivne nege, gde lekari čine sve da bi ruku koja joj je bila iščupana vratili u funkciju.

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 20, 2019 at 6:09am PST

Ona se do sada oporavljala, ali izgleda da se ta situacija sada promenila. Osim ruke koja je podsećamo najviše ugrožena jer je u toku nesrće otkinuta od tela, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u najgorem stanju nalaze pluća.

- U poslednjih nekoliko dana bilo je nekoliko komplikacija, ali je trenutno najveći problem sa Deinim plućima. Skuplja joj se voda od ležanja, i lekari su morali hitno da reaguju kako bi joj tu vodu izvadili. Ovo na žalost nije jedina komplikacija i sumanuto je pričati o tome da je ona dobro - kaže izvor za Espeso.

Ovo dodatno komplikuje celu situaciju sa njenim zdravljem.

- Naravno da nije dobro, i nije ni realno da bude dobro neko ko je imao toliko tešku nesreću kao što je Dea imala. Ona je sva izlomljena, a pored lomova butine i potkolenice, najteža je povreda karlice. Samo za to se u bolnici leži minimum tri nedelje, a da ne pričamo onda o ovom ostalom. I tu je naravno ruka koja jeste prišivena ali dok Dea ne izađe iz šoka, u kom se još uvek nalazi, ne može se znati da li je funkcionalna ili nije", priča za Espreso izvor blizak voditeljki.

Da bi izašla iz stanja šoka u kojem se nalazi moraće da prođe više nedelja.

- Očekuje se da će iz stanja šoka izaći tek za jedno nedelju do deset dana. Za ovako teške nesreće kao što je njena, stanje šoka ume da potraje i duže. Ona zna šta joj se desilo, ali i dalje je to neko polusvesno stanje, gde ona stvari i dalje ne prihvata racionalno. S obzirom na to da ne može da ustaje iz kreveta, nego je vezana za njega, postavljen joj je kateter, a zbog lomova, cela je u cevima kojima je fiksirana - kaže izvor.

Adrenalin je spasao.

- Kako god to zvučalo, ona je u stvari imala sreće što je prethodno imala taj udes. Jer bez obzira na to što je to bio mali udes, ona je već tad nalučila adrenalin, i to je pomoglo, da ostane svesna svega i kada je usledilo sve ono ostalo. Telo je već bilo pod adrenalinom, i na neki način već pripremljeno za ono što se posle desilo. Tu se onda nalučio još jači adrenalin, pa zbog toga nije imala ni unutrašnja krvarenja, i mogli su odmah da joj prišiju ruku - dodaje izvor.

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Aug 26, 2018 at 5:07am PDT

Zbog adrenalina je tako i reagovala.

- Tog momenta kad se sve desilo, ona je bila u stanju teškog šoka, zbog kog je reagovala tako kako jeste. Inače ona tada ničega nije bila svesna. Trenutak kad je prvi put shvatila šta se dešava je onaj kada su je doveli u bolnicu, i kad je tamo stigla. Ona je tek tad shvatila da je ostala bez ruke. Tad je pitala lekare "zašto idemo na operaciju, šta ćete da mi radite", rekli su joj "da vam prišijemo ruku", i tek je tada registrovala, ali je ostala mirna  - kaže izvor.

Dea Đurđević već 20 dana leži na VMA, pa iako su doktori entuzijastični kada je reč o njenom slučaju, izgleda da Deu čeka mnogo duži i teži oporavak nego što je to u javnosti prikazano.

NEVIĐENO: Usred intervjua, Aleks je pozvala Davidova mama! Nije verovala ŠTA ČUJE! Tiče se njene ĆERKE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dea Đurđević ima komplikacije! Sumanuto je pričati o tome da je ona dobro!

Izvor: Svet plus, 01.Mar.2019, 12:07

Voditeljka Dea Đurđević koja je teško povređena u saobraćajki 7. februara, još uvek je u na odeljenju intenzivne nege, gde lekari čine sve da bi ruku koja joj je bila iščupana vratili u funkciju. Dea Đurđević ima komplikacije! Sumanuto je pričati o tome da je ona dobro!..Dea se do sada...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.