DEFINITIVNO Ona je PRVA učesnica Zadruge 2 - prate je skandali! Slikali smo je u bikiniju, UGRADILA silikone

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEFINITIVNO Ona je PRVA učesnica Zadruge 2 - prate je skandali! Slikali smo je u bikiniju, UGRADILA silikone

Sprema se ludnica.

Prate je brojni skandali, ali i rijaliti uspesi. O njoj se naširoko piše, a nakon ugradnje silikona u grudi, muškarci još više uzdišu za Aleksandrom Subotić. Zatekli smo je na novosadskom Štrandu gde se sunčala i kupala sa ćerkom, te smo rešili da direktno od nje saznamo da li je istina da ulazi u drugu sezonu rijlitija "Zadruga".

- Ne mogu mnogo da se izjašnjavam po tom pitanju. Još uvek čekam da se moj David Dragojević vrati iz Amerike, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa ćemo da vidimo. On stiže 4. avgusta pa ćemo posle ići na more u Egipat, a za ostalo ćemo videti. Sve je još na nivou pregovora - rekla je Aleksandra koja je gotovo četiri sata pričala sa suprugom preko telefona dok se ćerkica igrala na plaži.

U medijima se spekulisalo da će pored nje, u "Zadrugu 2" ući i njena majka Ljuba Pantović s kojom nije u dobrim odnosima. Međutim, ona ima drugačije informacije.

- Ljuba ne ulazi! Ona radi i živi u Švajcarskoj, tako da nema šanse da će se i ona pojaviti u Šimanovcima - kategorična je bila Subotićeva.

Aleksandra se osvrnula i na nedavno završene "Parove". Ona podržava pobednika Nenada Marinkovića Gastoza, a o vicešampionki Dalili Dragojević nije želela, kako kaže, da mnogo "troši reči".

- Dalila je nebitna i nije vredna spomena! Srećna saam zbog Gastozove pobede - kratko je prokomentarisala.

Iako Subotićeva nije želela, a verovatno nije ni mogla zbog ugovora da otkriva ništa više, naš izvor blizak produkciji "Zadruge" nam je potvrdio da će ona biti prva učesnica druge sezone. I to ne sama!

- Tačno je, sve smo se dogovorili sa Aleksandrom, koja će na imanje u Šimanovcima ući zajedno sa suprugom Davidom Dragojevićem. Baš zbog toga on stiže hitno u Srbiju ne bi li pre rijalitija otišli na more. To je samo jedna od bombi koje spremamo za septembar - rekao je dobro upućeni izvor za naš portal "SrbijaDanas.com".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) UUU TAŠA, ŠTA URADI?! Sećate se Kebine ćerke?! Biće vam MUKA kada vidite ŠTA RADI

<

>

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.