DEFINITIVNO JE! Luna će PREPLAKATI kada čuje: Anabela DONELA ODLUKU zbog navodnog PREBIJANJA I RAZVODA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEFINITIVNO JE! Luna će PREPLAKATI kada čuje: Anabela DONELA ODLUKU zbog navodnog PREBIJANJA I RAZVODA!

Šokirala!

Dugo se bruji i navodnom prebijanju Anabele Atijas, koja je od muža Anreja doživela torturu o kojoj nije mogla ni da sanja. Kako je vreme odmaklo, Anabela je rešila da se uzjasni povodom ovih navoda, pa je objasnila i još jednom ponovila da se od supruga Andreja Atijasa ne razvodi, te da nije istina da ju je fizički zlostavljao.

- Još uvek sam zauzeta, nadam se da će to tako da ostane. Nikakvog nasilja nije bilo - kao i u svakom braku, došlo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do prepirke. Imam, hvala Bogu, normalnu osobu sa kojom mogu da rešim to na najljudskiji mogući način - objasnila je Anabela u emisji za "Pink.rs".

Luna još nije saznala za ove spekulacije koje dolaze iz spoljnog života, ali kada bude čula šta se dešavalo u vezi sa razvodom i premijanjem njene majke, svakako da će preplakati taj da.

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) on Jun 14, 2018 at 11:08am PDT

DIVNA ODLUKA: Nećete verovati šta je Andrej učinio za Anabelu - bila je oduševljena! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.