DEFINITIVNO! Anđela Veštica se poverila: OVIH DANA ULAZIM Za ovu tajnu ipak SVI SAZNALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEFINITIVNO! Anđela Veštica se poverila: "OVIH DANA ULAZIM" Za ovu tajnu ipak SVI SAZNALI

Bravo, Anđela!

Anđela Veštica je pre nekoliko dana napustila rijaliti "Zadruga" nakon skandaloznih fizičkih napada na Jelenu Golubović kada je scenaristkinju vukla za kosu po celoj kući. Produkcija je automatski reagovala i Anđelu izbacila iz kuće.

Nakon toga je usledila medijska pomama za povratkom Veštice u "Zadrugu", pisale su se peticije, ljudi su je želeli nazad, ali za sada neuspešno.

Ipak, rijaliti zvezda se svima fanovima obratila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u emotivnom pismu na Instagramu i poverila im svoje tajne i osećanja.

- E ovako javno da se zahvalim svim, ali svim ljudima koji su mi pisali dok sam bila unutra i sada dok sam napolju cenim to i hvala vam na lepim rečima. Ne mogu da postignem da odgovorim svima, pa ne bih da se neko ljuti ili oseti izostavljeno. Volim vas puno i ovih dana ulazim u studio, nastavljam sa muzikom - poručila je Veštica.

Zaista divan gest. Sigurno su brojni obožavaoci oduševljeni.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.