DEČKO TI JE REKAO DA GA NE ZANIMAŠ! BUKTI RAT Tare i Anđele zbog Mateje - TRESE SE ZADRUGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 18:26

"DEČKO TI JE REKAO DA GA NE ZANIMAŠ!" BUKTI RAT Tare i Anđele zbog Mateje - TRESE SE ZADRUGA!

"Mateja je posle mene imao 105 devojaka, ja mogu problem da imam sa njim, meni bi smetala svaka.!"

U toku je podela budžeta Anđele Đuričić, a ona iskreno komentariše zadrugare redom:

- Za Dina srednji budžet. Ti i ja smo uvek imali neke situacije, u kojima ti nisi ispadao korektan prema meni. Dobro, logično je da si ti bliži onoj drugoj strani... Mislim da si ti dobar dečko, ali si nekada bezobrazan, osetila sam to na svojoj koži - počela je Anđela.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Iskreno, očekivao sam veliki budžet, ali drago mi je što i nominacije pokažu nečije pravo lice - prekinuo ju je Dino.

- Mali budžet za Taru. Ja sam poverovala da ona nema ništa protiv mene, bila sam fino nastrojena prema njoj, ja sam svesna sebe i niko ne može da mi nabije neki kompleks, nemam ništa protiv bilo koje bivše, buduće, sadanšnje... Sanja je pokvarila prvo tvoje planove i onda Anđela odgovara Mateji. Mateja i ja smo se spontano približili, mene nećeš preći sa tom tvojoj lukavošću, jer sam i ja lukava. Ne znam zašto bi ti nama bilo šta dobacivala, kada ti je dečko rekao da ga ne zanimaš? - obrazložila je Anđela.

- Zašto si mi onda govorila da voli tebe, a ne mene? Ja neke stvari i dalje zameram svom bivšem dečku, to nema veze sa tobom. Meni nije bilo prijatno kad sam videla da se ponovo zbližavate. Ti si meni draga, pametna si, britkog si jezika, ti meni nisi otela dečka, Mateja je posle mene imao 105 devojaka, ja mogu problem da imam sa njim, meni bi smetala svaka. Više sam na silu glumila taj neki bes, optužujete me za krađu, nikad u životu od podrške ne bih otuđila poklon, meni te stvari znače, Mateji ne - ubacila se Tara.

- Ja i dalje stojim iza toga, od mene samo ovako možeš da dobiješ adekvatan odgovor. Šta god Sanja i ti planirate, mene nećete razdvojiti - poručila joj je Anđela.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.