DEBILKA SA ULICE? Luna Đogani NAPALA Marka, on hladan kao led! Ona urla, sa dve reči je POKLOPIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2019, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEBILKA SA ULICE? Luna Đogani NAPALA Marka, on hladan kao led! Ona urla, sa dve reči je POKLOPIO!

Ne pale njene fore kod Miljkovića.

Nakon ''Igre istine'' koja je i ovog puta zadovoljila Velikog šefa došlo je do kratke rasprave između zaljubljenog para Lune Đogani i Marka Miljkovića. Razlog svađe bilo je neozbiljno ponašanje mlade blogerke koje se nije videlo njenom dečku.

PRLJAVŠTINA, OČAJ, GUBLJENJE ZDRAVLJA: Marija OTKRILA kako Miljana i Zola žive... Ovo je SKANDALOZNO!

Luna je htela da podeli čokoladu sa jačom polovinom pa mu je prišla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na malo detinjast način što je u njemu izazvalo neraspoloženje koje je uslovilo raspravom.

- Kakvo je to ponašanje sad, ne možeš tako da se ponašaš. Sprdaj se sa nekim drugim - rekao je Marko mirnim, ali drskim tonom, a onda je Luna čudno reagovala:

- Ja ću da se sprdam kako ja hoću i sa kim ja hoću. Ti uvek radiš ono što ti želiš, mogu, imam prava - vikala je ona, a on je razgovor završio tako što je rekao:

- I ja se onda sutra sprdam. Praviš od mene debila - dodao je za kraj, ali je Luna nastavila:

- Ne znam kako treba da se ponašam. Je l' treba da me vređaš, da me šutneš u kosu, da me vređaš. To sam zaslužila, jer tvoju ljubav nisam. Za sve si u pravu. Ti ćeš meni da pričaš koliko ćeš mi ljubavi dati, šta sam ja? Debilka koju si pokupio sa ulice - upitala je Luna Marka, a on je ignorisao njena pitanja.

"KAD SVETLANA KAŽE DA JOJ SE JEDU KIFLICE" Veljko snimao Bogdanu u PIDŽAMI i otkrio urnebesan detalj iz doma (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.