DAVID PORUČIO BRATU: Dejane, izađi... Video OBNAVLJANJE veze sa Dalilom?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 09:56

DAVID PORUČIO BRATU: "Dejane, izađi..." Video OBNAVLJANJE veze sa Dalilom?! (VIDEO)

Priča koja još uvek nije dobila svoj kraj.

Juče je tokom emisije pušten snimak Dejana Dragojevića i Dalile, na kojem su još uvek bili u ljubavi. Dejan je odmah prokomentarisao da je obnavljanje ljubavnog odnosa sa Dalilom bila greška, kao i što je uopšte ulazio u brak sa njom.

- Ja sam rekao kad je bio "Vikend specijal". Niti žalim, niti ću da se osvrćem, sve ovo ide na brisanje. Napravio sam veliku grešku što sam se odvojio od porodice. Koliko god delovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sjajno i bajno, zaboravio sam svoje postojanje. Ja sam rekao kad sam raskrstio, da je to to, sa moje strane je tačka. Bio sam kao medved, 130 kila. Mene je život ovde slomio i kad sam došao posle srpske Nove godine stojim i taj stav će da mi se pojača. Nadam se da ću biti čist 100%. Đedović me je naštipao, niti mi se trese glas, niti ruka. Onaj period i ovaj sad trenutak je ozbiljan napredak, niko ne treba da poklekne - govorio je Dejan.

Ovim povodom oglasio se njegov brat David, koji mu je pružio stopostotnu podršku.

- Izađi iz tunela, kreni ka svetlu, mili moj! Dejan na 100%! Ne da si izašao iz tunela i zatrpao ga, nego si procvetao kao zumbul - napisao je David u okviru svoje objave.

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.