DAVID OTVORIO DUŠU! Ubijao sam sebe! Znam i da je njoj TEŠKO! Srceparajuće reči o Aleksandri (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAVID OTVORIO DUŠU! Ubijao sam sebe! Znam i da je njoj TEŠKO! Srceparajuće reči o Aleksandri (VIDEO)

"Nisam znao šta da radim..."

David Dragojević najzad je prelomio i priznao da gaji ljubavna osećanja prema Ani Korać, a to je učinio tek kada je njegova verenica Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz "Zadruge". On je sinoć u razgovoru sa Savom Perovićem i Lunom Đogani detaljno objasnio kako se osećao u vezi i šta ga je sve gušilo, dok su mu cimeri pružili podršku i tešili ga.

BOŽE, OPET ISTO, KAO SA SLOBOM! Drama! Luna Đogani lije suze zbog Marka! On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne shvata, to BOLI! (VIDEO)

- Znam ja da je njoj teško. Ali meni je sad prelepo... A ono pre, stalno moraš da paziš šta da kažeš, šta da uradiš...

- Ti jesi folirao, ali zarad nje - rekao je Perović, dok se Luna složila sa ovim sudom.

PRED OČIMA TAKMIČARA I ČITAVE SRBIJE! Ana i David se do'vatili, u nesmirenoj strati otišli PREDALEKO

- A sve sam to radio na moju štetu. Sebe sam ubijao. Razmišljao sam, šta da radim. Ostao bih do kraja... Nikad ne bih u rijalitiju raskinuo. Jedva sam čekao da izađem napolje, da živim bez stresa, bez negative... Neće da učestvuje u emisiji, onda ne učestvujem ni ja. Pa neće da nosi bubicu, ja vijam bateriju... Ubijale su me neke stvari. Ne možeš ti meni da zabraniš neke stvari. Ti treba da imaš svoje, govorio sam joj. Ne samo da ideš za mnom... Ružno je što se ovako završilo. Ali mnogo mi je lakše što sam rekao ono sinoć. Bio sam pun negative, postao sam agresivan - ispričao je David, a ceo razgovor možete poslušati u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.