DAVID ODGOVORIO BRATU NA PROZIVKE! Slomljen nakon što se Dejan ODREKAO PORODICE - prokleo Dalilu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 23:05

DAVID ODGOVORIO BRATU NA PROZIVKE! Slomljen nakon što se Dejan ODREKAO PORODICE - prokleo Dalilu!

Njihovoj majici je najteže!

U emisiji "Pitanja gledalaca" Dalila je govorila o svojim osećanjima, otkako je ostavila supruga Dejana posle 5 zajedničkih godina i pred milionima gledalaca uplovila u vezu sa Filipom Carem, dok je Dejan govorio o svojim osećanjima. Tom prilikom, izneli su šokantne detalje o sukobu s članovima njegove porodice, sa kojima godinama unazad nema nikakav kontakt, a o svemu tome je progovorio David Dragojević, njegov rođeni brat.

Iako izbegava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se javno i naširoko oglašava o turbuletnim dešavanjima između njegovog brata i (bivše) snaje, David je priznao da mu je krivo jer bi, po njegovom mišljenju, Dejan i posle svega što mu je Dalila uradila bio spreman da joj oprosti i pruži novu šansu.

 - Mislim da Dejan nije još uvek načisto što se tiče daljeg odnosa sa Dalilom. Po svemu što gledam, rekao bih da bi se vratio, ali ne bi mogao da se nosi sa tim ui da se pravi kao da se ništa nije desilo... Nije još uvek došao sebi - tvrdi David, koji je otkrio šta posle svega misli o Dalili.

- Ne postoji osoba na ovom svetu kojoj želim zlo ili koju mrzim. Njoj želim da jednog dana kada se ostvari kao majka, dobije za snaju jednu Dalilu! Mislim da joj veća kazna od toga ne treba. Želim je samo što dalje od mojih voljenih - kaže David.

On je šokiran izlaganjem svog mlađeg brata, koji ne bira reči kada gledaocima govori da njegova majka, sestra i brat za njega - ne postoje.

- Dejan ne zna šta priča! Baš zbog tih njegovih reči mislim da se on još uvek nada pomirenju sa Dalilom, jer zaista njega nikada niko nije izdao, ostavio, izneverio. Ima vremena, nadam se i verujem da će se dozvati pameti. Nemam pravu reč kojom bih opisao kako njegove reči bole nas kao porodicu, a najviše mamu. Neka nam je živ i zdrav i srećan, pa gde god da bio.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.