DAVID I ANA ŽELE U RIJALITI!? Dalila i Dejan ih RASKRINKALI, otkrili sve DETALJE razgovora PRE ZADRUGE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 03:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAVID I ANA ŽELE U RIJALITI!? Dalila i Dejan ih RASKRINKALI, otkrili sve DETALJE razgovora PRE ZADRUGE!

Porodična drama!

U toku pretresa nedelje sa zadrugarima, novinar Milan Milošević se dotakao i teme koja se odnosi na odnos Dalile Dragojević i Davida Dragojevića.

Naime, pre nekoliko dana je Dalila, Ivanu Šopić nazvala perfidnom, a David je to prokomentarisao na svom Inastagramu.

- Bitno da Dalila nije perfidna - prokomentarisao je on ironično, a Dalila je rekla da ona sve uzima sa rezervom pa tako i Davidov komentar.

- Kada mi je Darko pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruku, njegovu koju je objavio, ja nisam mogla da verujem, setila sam se svih njegovih uvreda i nisam mogla da verujem da to opet radi. On ovim komentarima ne vređa mene, već Dejana, svog brata - rekla je Dalila

- Apelovao bih na njega da prestane da radi ovo što radi, da ne koristi mene kako bi ponovo ušao u rijaliti. Ja znam kada su on i Ana bili kod nas u gostima, rekao sam mu, najlakše je otići u šoping i potrošiti pare, ali čovek mora to i da zaradi. Savetovao sam ga da kupe neki stan, makar i na periferiji grada, a oni su trošili pare. Ja ne krijem o čemu smo mi pričali - rekao je Dejan.

- Ja sam mu tom prilikom rekla da nije dobro postupio prema Aleksandri kada ju je onako ostavio, to je nedopusitvo, trebao je to da raskrsti. Sada kada ona više nije deo naše porodice, ja shvatam da je iza čitave ove priče bio David, a ne ona - rekla je Dalila.

ISPLIVAO SNIMAK: CECA KAKVU NISMO VIDELI! Veseli se sa Đanijem na svadbi - LUDNICA uz OVU pesmu (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.