DARKO ZAGRMEO IZ POSTELJE: Što se tiče Ane Sević, NEKE STVARI će se PROMENITI čim se oporavim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2018, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO ZAGRMEO IZ POSTELJE: Što se tiče Ane Sević, NEKE STVARI će se PROMENITI čim se oporavim!

Progovorio.

Otkad je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, život Darka Lazića se potpuno promenio. Mladi pevač koji je odnedavno na rehabilitaciji u Selters banji nadomak Mladenovca kaže da se njegovo zdravlje popravlja iz dana u dan.

"ĆERKA MI JE DRSKA, A SIN POROČAN..." Snežana Đurišić prvi put progovorila o deci!

SLOBA ODSEČNO: Pesmu sam POSVETIO KIJI, sa Lunom je GOTOVO! Njegove reči odjeknule KAO GROM! (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kako se osećaš?

- Odlično, hvala bogu, sve ide nabolje. Hvala lekarima iz zemunske bolnice koji su sve ovo vreme brinuli o mom zdravstvenom stanju i spasli mi život. Bilo je teško, ali sada je moje stanje stabilno i idemo dalje.

VEĆ DVE DECENIJE JE NA TV-U: Da li znate koje je PRAVO zanimanje voditeljke Irine Vukotić?

Објава коју дели Darko Lazic (@_darkolazicofficial) дана 29. Нов 2018. у 11:48 PST

Tek si stigao u banju, kakvi su ti utisci?

- Sjajni. Prezadovoljan sam i već sam krenuo na vežbe. Biće to težak ali kvalitetan oporavak. U sigurnim sam rukama i jedva čekam da ponovo stanem na noge. Bio sam mesec dana u ležećem položaju, juče sam prvi put seo i baš sam zadovoljan. Biće to sve u redu.

VELIKA TAJNA NAŠE PEVAČICE! Volela je KRIMINALCA koji je ubijen na ratištu, a povezuju je i sa drugim ŽESTOKIM MOMCIMA!

U ovoj teškoj situaciji verenica Marina te je obradovala. Kako si primio vest da ćeš po drugi put postati otac?

- Presrećan sam zbog toga. U svoj muci, eto da mi se i nešto lepo dogodi. Zahvalan sam bogu na drugoj životnoj šansi i tome što ponovo mogu da osetim čari roditeljstva. Od toga nema ništa lepše. Marina je predivna devojka, koja je uvek bila uz mene i naravno da jedva čekam da opet postanem tata.

OD TRAKTORA DO BEOGRADA NA VODI! Kako je Violeta Viki Miljković ostvarila srpski san!

Објава коју дели BLIC Zabava (@blic_zabava) дана 29. Нов 2018. у 3:17 PST

Koliko te je nesreća promenila?

- Mnogo. Jedna greška je mogla da me košta života. Svega se sećam, to su slike koje će mi doživotno ostati urezane, najradije bih da zaboravim na sve. Ne bežim od svoje odgovornosti i zahvalan sam bogu na drugoj šansi. Iskreno, ne znam zašto sam hteo da se vratim te noći posle proslave kući, da sam se odmorio, do ovoga ne bi došlo. To mi je bila ozbiljna opomena i, verujte, kad čovek pogleda smrti u oči, na život posle gleda drugačije - kaže Darko za "Kurir".

SNIMAK STAR ČETVRT VEKA: Tiha, povučena i stidljiva Jelena Karleuša, ni nalik današnjoj! (VIDEO)

Najvažnije mi je da zagrlim ćerku Lorenu

Da li si se čuo sa bivšom suprugom Anom Sević?

- To nije ni važno. Neke stvari će se promeniti kada se budem oporavio. Hvala joj što je bila u bolnici i želim joj sve najbolje. Bitno mi je da vidim ćerku Lorenu, jako mi nedostaje i čim se oporavim najvažnije mi je da nju zagrlim - priznaje Darko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.