DARKO NAPUŠTA BANJU! Razlog odlaska u Brestač nateraće vam SUZE u oči! Informacija čuvana u TAJNOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO NAPUŠTA BANJU! Razlog odlaska u Brestač nateraće vam SUZE u oči! Informacija čuvana u TAJNOSTI

Porodica je razgovarala sa lekarima...

Pevač Darko Lazić je odlučio da najveći hrišćanski praznik dočeka u krugu porodice i sa prijateljima u rodnom Brestaču, iako je isprva bio plan da u apartmanu u mladenovačkoj banji ostane i za ovaj praznik.

Darko Lazić, koji je 23. oktobra prošle godine doživeo tešku saobraćajku, u dogovoru sa lekarima i porodicom danas napušta banju u Mladenovcu kako bi Božić proveo u krugu porodice i sa familijom u domu. Ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informacija čuvala se u strogoj tajnosti, a Darkova želja bila je da Božić provede kod kuće, u rodnom Brestaču. Porodica je razgovarala sa lekarima kako bi dobio dozvolu i zeleno svetlo za izlazak. Kako saznajemo, on će se posle Božića vratiti u banju.

PO ANĐELU KOJI GA JE SPASIO! Evo kako će se zvati SIN Darka Lazića - ODLUČIO JE! Priča tera SUZE NA OČI

- Darko se dobro oseća i zbog toga je porodica u dogovoru sa lekarima odlučila da praznik provedu u Brestaču. Ova informacija veoma je obradovala folkera, koji je više puta izjavio da bi za praznike voleo da bude kod kuće. Budući da mu se ta želja nije ostvarila za Novu godinu, srećan je što će tako biti za Božić. Iako se i u banji dobro oseća, prijaće mu atmosfera iz rodnog grada, a uz njega će sve vreme biti porodica, kao i verenica Marina Gagić. Porodica smatra da će ova promena i te kako pozitivno uticati na Darka i dati mu podstrek kako bi bio još više motivisan za dalji oporavak i rehabilitaciju koja mu predstoji - kaže izvor upućen u situaciju.

PRVI PUT NAKON NESREĆE! Ispovest devojke Darka Lazića - Nisam želela da ABORTIRAM, bilo je teško...

Biće obavljeni i svi potrebni pregledi posle kojih će se videti da li je potrebna da se uradi transplantacija bubrega koji je oštećen u teškoj saobraćajki. Podsetimo, Darku je jedan bubreg oštećen, a porodica se poslednjih dana informiše o krajnjim merama i koracima koje treba preduzeti ukoliko se ispostavi da je potrebna transplantacija.

- Lekarka koja ga je skoro gledala na ultrazvuku je rekla da je videla delimičnu funkciju tog oštećenog bubrega, što je dobra vest. Taj bubreg može i sam da se regeneriše, ali za to treba vreme i strpljenje, a to zavisi samo od Darka. Videćemo šta će biti - kaže izvor upućen u situaciju koja je zadesila pevača.

Darkov lekar izneo NOVE DETALJE: Velika PROMENA u lečenju, evo i KAD ističe rešenje za boravak u BANJI

Ovim povodom smo pozvali odeljenskog doktora koji vodi Darkov slučaj, Miloša Poleksića, koji nam je rekao:

- Darko ima oštećenje bubrega, što i nije tajna, pošto se ta informacija pojavila još dok je ležao u KBC „Zemun“, gde je bio i na dijalizi. Uskoro treba da mu se urade dodatne dijagnostičke procedure, CT angiografija renalnih arterija i urodinamska ispitivanja, nakon čega će biti pregledan od strane nefrologa i urologa i doneće se odluka o daljem tretmanu tog oštećenog bubrega - kaže dr Miloš Poleksić.

Inače, Darka Lazića proteklih nekoliko nedelja obišle su skoro sve bliske kolege i prijatelji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.