DARKO LAZIĆ PROŽIVLJAVA TEŠKE TRENUTKE: Teško mi je, ćerku NISAM video dugo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ PROŽIVLJAVA TEŠKE TRENUTKE: Teško mi je, ćerku NISAM video dugo!

Želi da su svi na okupu...

Mesecima već mediji pišu o razvodu Darka Lazića i Ane Sević koji imaju ćerku Lorenu. On je pre nešto više od nedelju dana dobio sina Alekseja, a pevač je za emisiju 'Premijera' otkrio da li menja pelene i pomaže verenici Marini Gagić.

- Plašim se da menjam pelene, jer je još mali - priznao je Lazić.

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on May 25, 2018 at 9:04am PDT

Proslava petog rođendana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << male Lorene koju je organizovala njena majka, a Darkova bivša supruga Ana Sević, privukla je veliku pažnju javnosti jer se Darko nije pojavio. Tim povodom, Lazić je imao šta da kaže.

- Ona je napravila rođendan za svoje prijatelje, ja ću morati za moje. Trebalo je da napravimo zajedno, ni Marina, ni Danijel ne bi imali ništa protiv. Njena stvar, ipak joj je majka. Ni ćerku nisam video dugo. Nadam se da ću je uskoro videti, teško je, ali ima vremena - govorio je Lazić.

SVIMA PROMAKLO, A SAD SE POJAVIO SNIMAK: Aleks otkrila OVO kad je David ISPAO! Ana odmah zaćutala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.