DARKO LAZIĆ PROGOVORIO O RASKIDU ANE SEVIĆ: A ono što je rekla njegova verenica sve će nasmejati

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ PROGOVORIO O RASKIDU ANE SEVIĆ: A ono što je rekla njegova verenica sve će nasmejati

Ipak nije sve onako kako izgleda.

Spekuliše da je pevačica Ana Sević raskinula vezu sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem. Mnogi nagađaju da je razlog raskida to što Danijel nije hteo da se venčaju u neko skorije vreme.

Sama pevačica je za jedan dnevni list potvrdila raskid sa Danielom, ne ulazivši u razloge za ovu odluku, a onda je i Darko Lazić upitan šta misli o tome da li su glasnie tačne da je Ana raskinula sa Danijelom zbog njega.

Zivot ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posalje tako neke ljude da bi saznali neke nove sirine i prosirili vidike... Saznali sta zelimo a i sta ne zelimo.... Spoznali sebe u nekim drugim dimenzijama i situacijama... Videli da mozemo jos vise da volimo... Da smo mnogo vredniji nego sto mislimo.. Da postoje ljudi koji i te kako znaju da vole,postuju i budu oslonac i temelj...Hvala ti na svakoj sekundi mog rasta uz tebe ,beskrajno sam ti zahvalna na svemu sto si ucinio za mene i moje dete 🙌🏽 Sto si bio tu.Volim te i hvala na svemu sto si ucinio za nas ❤️🍀

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Oct 18, 2019 at 4:46am PDT

Darko je to odmah demantovao.

- Ne bih to komentarisao. Njen život je njena stvar, ne bih u to da ulazim. Ja odavno nisam deo njenog života, to su njene stvari i neka ih rešava sama. Ono što je sigurno da nema veze sa mnom - rekao je Darko.

Jedan lep porodičan dan♥️♥️♥️♥️

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Oct 1, 2019 at 3:38pm PDT

Potom je bilo nekih nagađanja da se Marina Gagić, Darkova verenica uplašila da će je Darko ostaviti, jer je sada Ana Sević slobodna. Marina Gagić je na to odgovorila kroz smeh:

- Evo, sva sam se ulašila.

BONUS VIDEO: ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO! Ponovo se ZBLIŽILI - pevačica nasmejana, ništa ne krije (VIDEO)

"U POLU KOMI JE, ISPRALI SU MU ŽELUDAC..." Bojan Tomović je pokušao da se ubije, evo kako je sada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.